Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aparat Nescafe Dolce Gusto - Agatha Ruiz de la Prada!
PERIOADA DE PARTICIPARE A CAMPANIEI: Campania se va derula intre data de 14 februarie 2012, ora 11:00 ora Romaniei si data de 09 martie 2012, ora 23:59 ora Romaniei, interval calendaristic denumit in continuare „perioada de participare”. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica data de terminare a prezentei Campanii. Orice modificare va fi comunicata prin act aditional la prezentul Regulament si va intra in vigoare de la data publicarii acestuia.DREPTUL DE PARTICIPARE:  La Campanie pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul si/sau resedinta in Romania  cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii campaniei.PREMIILE ACORDATE:  In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera 5 aparate Nescafe Dolce Gusto – Agatha Ruiz de la Prada – Hearts.MECANISMUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIE:  Un participant unic (“Participantul”) este identificat pe baza informatiilor furnizate de catre acesta in contul de Facebok sau in formularul aplicatiei puse la dispozitie de catre Organizator. Pentru a se inscrie in Campanie, Participantul trebuie: a. sa detina sau sa isi creeze un cont de Facebook propriu b. sa dea LIKE paginii oficiale a NESCAFÉ Dolce Gusto Romania - www.facebook.com/NescafeDolceGusto.ro in cazul in care nu a facut-o pana in acel moment c. sa acceseze aplicatia numita „Spread some love” de pe pagina oficiala a NESCAFÉ Dolce Gusto Romania - www.facebook.com/NescafeDolceGusto.ro - pe perioada de participare a campaniei d. sa completeze formularul de inregistrare e. sa tag-uiasca minim 3 prieteni pe aparatul Piccolo Agatha Ruiz de la Prada Participarea la campanie si implicit accesarea aplicatiei se poate face doar dupa ce utilizatorul confirma faptul ca doreste accesarea informatiilor si aplicatiilor puse la dispozitie de NESCAFÉ Dolce Gusto Romania. Conform mecanismulul de participare in campanie, pentru a participa in concurs, la prima utilizare, utilizatorul trebuie sa completeze formularul care solicita urmatoarele informatii:
  • Nume, Prenume
  • Adresa de e-mail valida care ii apartine sau la care are acces
  • Telefon mobil
  • Data nasterii*
*Daca varsta existenta sau introdusa de participant dovedeste ca participantul are sub 18 ani (la data inceperii campaniei) userul este instiintat de limita de varsta impusa prin prezentul regulament. Acesta este rugat sa verifice inca o data corectitudinea datelor si daca userul sustine in continuarea ca are o varsta sub 18, aplicatia va afisa un mesaj de multumire pentru interesul de a participa la prezenta campanie, insa va bloca participarea la campanie si va anunta participantul ca poate participa la alte campanii, insa dupa implinirea varstei de 18 ani.
  • Am citit si sunt de acord cu prevederile regulamentului precum si cu termenii si conditiile de mai jos referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile NESCAFÉ Dolce Gusto Romania? Da/ Nu
Orice neconcordata intre datele reale ale participantului si informatiile completate in formular duc la imposibilitatea contactarii acestuia si la invalidarea eventualului castig. Participantii sunt singurii responsabili de acuratetea datelor completate in formular. Aplicatia poate determina care sunt datele ce lipsesc din contul unui participant, date ce ar fi necesare in scopul contactarii eventualilor castigatori si va anunta participantul de acest lucru.Aplicatia este reprezentata de o imagine a aparatului Piccolo Agatha Ruiz de la Prada pe care utilizatorii trebuie sa taguiasca minim 3 prieteni. In cadrul campaniei un Participant poate tag-ui (eticheta in poza) oricati prieteni doreste, insa conditia de participare in tragerea la sorti este ca pana la sfarsitul campaniei sa aibe minim 3 prieteni taguiti pe aparatul Piccolo Agatha Ruiz. Indiferent de numarul de prieteni taguiti, Participantul are o singura singura sansa la tragerea la sorti. Orice prieten taguit primeste o notificare pe Facebook prin care este instiintat de faptul ca a primit o cerere in cadrul aplicatiei “Spread some love”. Acesta poate aceesa la randul sau aplicatia prin intermediul notificarii si poate participa la campanie daca respecta toate prevederile prezentului Regulament. PARTICIPA LA CONCURS!