Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Samsung Galaxy S II!

Site-ul nostru organizeaza incepand cu data 5 februarie si pana in data de 15 aprilie 2012 , orele 24 , un nou concurs  numit ''Promoveaza-ti localitatea'' Cele doua  premii ale concursului sunt :

  1. Premiul 1 - un  Samsung Galaxy S II, se acorda prin tragere la sorti , unuia dintre participanti,care respecta conditiile concursului.
  2. Premiul 2 - o rama foto digitala ,se acorda participantului , care respecta conditiile concursului si care primeste cele mai multe Like-uri pe pagina noastra de  Facebook pentru fotografia trimisa de el.

Ce trebuie sa faci :

Trimite un mail la adresa  concurs@e-administrativ.eu , respecta conditiile concursului , promoveaza-ti localiatea (unde  te-ai nascut,ori unde locuiesti,sau unde muncesti,ori unde inveti) printr-o fotografie insotita de un comentariu despre locatia   unde s-a facut fotografia si poti castiga prin tragere la sorti premiul 1 : un  Samsung Galaxy S II .Comentariul de cel putin 50 cuvinte va putea contine date geografice, date istorice, obiceiuri ,traditii,orice consideri tu elocvent despre localitatea pe care doresti sa o promovezi in acest  concurs.Obligatoriu va trebui trecut numele localitati si judetul.

Fotografiile pot reprezenta :forme de relief , case,paduri,ape,mari, peisaje , monumente istorice,puncte de atractie turistica ,statiuni ,etc. De preferat ca in prim plan sa nu apara oameni si animale.

Foarte important! Email-ul trimis pentru inscrierea in concurs trebuie sa contina si date de identificare ale participantului precum: nume, prenume, localitatea si numele profilului Facebook.

Cele mai reusite fotografii vor fi publicate saptamanal pe pagina noastra de Facebook. Fotografia care va primii cele mai multe Like-uri ,va primi premiul 2 : o rama foto digitala.

Ne rezervam dreptul de a publica doar fotografiile pe care le consideram  interesante si care exprima ceva deosebit.(Nu vor fi publicate fotografii ca de exemplu :un cer innorat,un rasarit de soare,animale de la gradina zoologica,portrete, cladiri de birouri ,etc .)

Un concurent poate participa cu una sau mai multe fotografii,obligatoriu cel putin  una dintre ele va avea un comentariu. Pentru celelalte fotografii, este de ajuns locatia unde a fost executata fotografia.Indiferent de numarul de fotografii, concurentul va fi inscris doar o singura data in cursa pentru premiul 1.

Castigatorii concursului vor fi anuntati pe site si pe blog dupa data de 16 aprilie 2012.

PARTICIPA LA CONCURS!

Pentru mai multe detalii vezi  Regulamentul de desfasurare a concursului « Promoveaza-ti localitatea »

Apasand click pe butonul Imi Place de mai jos, sunteti de acord cu termenii si conditiile concursului.

Atentie! Fotografiile trimise de persoane care nu si-au manifestat acordul cu termenii si conditiile concursului nu vor fi luate in considerare.