101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o rochie roz La Femme!

   2012.02.11    1356

Fetelor, de aceasta data v-am pregatit un concurs mai... interactiv! Ce puteţi câştiga? O superba rochie roz oferita de La Femme, in valoare de 149 lei! Cum participaţi? Trebuie să creaţi, în www.Polyvore.com sau în alt program de editat imagini, o ţinută de Valentine’s Day care să conţină obligatoriu ca piesă principală un produs La Femme listat în FashionUp! Produsele La Femme sunt listate deja în contul nostru de Polyvore, de unde la puteţi folosi - http://fashionupmall.polyvore.com/ Daca va este mai usor, le puteti copia de aici http://www.fashionup.ro/brand-la-femme.html Dupa ce creaţi setul/tinuta, trebuie să îi daţi Share la nota de concurs (sub formă de comment). Pe www.Polyvore.com vă puteţi loga si cu contul de Facebook. Cum alegem câştigătorul ? În 15 februarie, editorii FashionUp şi echipa La Femme vor alege cea mai creativă ţinută!
  1.  Concursul se desfăşoară în perioada 7-14 februarie.
  2.  Acest concurs NU este cu like–uri sau cu tragere la sorţi; câştigătoarea e desemnată pe baza deciziei juriului.
  3.  NU se vor accepta comentarii pe wall, ci doar la această postare din Notes.
PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.