98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie in Panama sau premii in bani (750 x 50 lei, 100 x 100 lei, 100 x 200 lei, 50 x 500 lei)!

   2013.10.07  Bani,Vacante,Trageri la sorti  3146

Concurs: Castiga o excursie in Panama sau premii in bani (750 x 50 lei, 100 x 100 lei, 100 x 200 lei, 50 x 500 lei)!

Campania va incepe la data de 07 octombrie 2013 si va dura pana la data de 30 decembrie 2013, inclusiv.

Produsele participante:

 • Tymbark Fizzy 2L PET Mar Verde; 
 • Tymbark Fizzy 2L PET Portocale; 
 • Tymbark Fizzy 2L PET Piersica; 
 • Tymbark Fizzy 2L PET Lamaie, 

cu eticheta promotionala. Produsul participant va putea fi identificat prin eticheta promotionala, care va contine numele promotiei – “Ia-ne banii sau zboara-n Panama!” si un extras din Regulamentul Oficial. Sub eticheta promotionala se va gasi un sticker care va avea imprimat un cod unic promotional alfanumeric, format din zece caractere.

Mecanismul concursului:

Participarea la Campanie prin mecanismul SMS:

Pentru a participa la Campanie prin intermediul mecanismului bazat pe trimiterea de SMS-uri, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs Participant si sa trimita la numarul de telefon 1816 (tarif standard in retelele de telefonie mobila), in perioada 07 octombrie 2013 – 30 decembrie 2013 inclusiv, un mesaj text scris (“SMS”) compus exclusiv din codul unic descoperit pe sticker-ul de sub eticheta promotionala aplicata pe Produsul Participant achizitionat.

Pentru fiecare SMS expediat in cadrul prezentei Campanii, participantii vor primi din partea Organizatorului, ulterior, prin SMS, un raspuns corespunzator situatiei in care se afla, dupa cum urmeaza:

 • a) mesajul este valid - contine codul corect si este castigator;
 • b) mesajul este valid - contine codul corect, dar este necastigator;
 • c) mesajul este invalid - contine codul corect, dar acest cod a mai fost expediat anterior;
 • d) mesajul este invalid - codul trimis nu este corect; 
 • e) mesajul este invalid - perioada promotiei s-a incheiat. 
 • f) numarul de telefon este eliminat din promotie – au fost trimise mai mult de 5 mesaje invalide de pe acelasi numar de telefon. 

Participarea la Campanie prin intermediul site-ului www.mareafizzyune.ro 

Pentru a participa la Campanie prin intermediul site-ului www.mareafizzyune.ro (“Site-ul Promotiei/Campaniei”), participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant, sa acceseze site-ul promotiei si sa completeze formularul electronic de inscriere in Campanie, in perioada 07 octombrie 2013 ora 00:00 – 30 decembrie 2013 ora 23:59, inclusiv,  asa cum este acesta afisat pe site, pentru crearea contului, respectiv: nume, prenume, telefon, email, alegere parola. Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii sau completarea lor cu informatii/date inexistente sau incorecte duce la invalidarea inscrierii respective. Odata creat contul, in vederea inscrierii codurilor unice, Participantul trebuie sa-si completeze profilul accesand sectiunea “Setari”. In acest sens, va mai completa urmatoarele date: adresa si varsta.

Participantul se inregistreaza utilizand codul alfanumeric printat pe stickerul care se afla sub fiecare eticheta promotionala, format din 10 (zece) caractere.

Premiile:

fizzyconc2

Pentru participantii la Campania “Ia-ne banii sau zboara-n Panama!” Organizatorul va acorda in total un numar de 2.201 de premii, constand in:

 • a) 1.000 premii in bani, dupa cum urmeaza:
  • 750 de premii X 50 lei fiecare;
  • 100 de premii X 100 lei fiecare;
  • 100 de premii X 200 lei fiecare;
  • 50 de premii X 500 lei fiecare.
 • b) 1.200 de premii, constand in cate un CD cu albumul “Matteo”.
 • c) Marele Premiu, constand intr-o excursie in Panama (tara in America Centrala) pentru 2 (doua) persoane, incluzand:
  • 7 (sapte) nopti cazare cu mic dejun inclus; 
  • transport cu avionul Bucuresti – Panama City – Bucuresti (posibile transferuri intermediare); 
  • transfer aeroport-hotel-aeroport.

Inainte de inceperea Campaniei Promotionale, Organizatorul va desemna cele 1.000 de coduri unice castigatoare aferente celor 1.000 de premii (lit. a) de mai sus, prin tragere la sorti cu ajutorul unui sistem informatic specializat (respectiv 750 de coduri unice castigatoare pentru premiile de 50 lei, 100 coduri unice castigatoare pentru premiile de 100 lei, 100 coduri unice castigatoare pentru premiile de 200 lei si 50 de coduri unice castigatoare pentru premiile de 500 lei).


PARTICIPA LA CONCURS

castiga bani concurs Panama concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.