Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 5 seturi Giorgio Armani!

Concursul incepe la ora 10:00:00, pe data de 30 Octombrie 2013 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 29 Noiembrie 2013.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

Participantul trebuie sa acceseze site-ul www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea adresata de catre Organizator la sectiunea din Site destinata Concursului GIORGIO ARMANI.

Carismatica, puternica si sofisticata este femeia Armani care poarta parfumul:

  •  Acqua Di Gioia  
  •  Si
  •  Code Luna

Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 02 Decembrie 2013, prin care se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve.

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • o singura extragere: se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve pentru premiile constand in 5 seturi Giorgio Armani din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament. 

Premiile:

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in: 

  • 5 seturi Giorgio Armani

Premiile vor fi ridicate exclusiv de catre castigatorii validati in urma tragerii la sorti si conform prezentului Regulament, pana la data de 31 Decembrie 2013.