98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 10 euro credit la operatorul de telefonie preferat!

   2011.12.24    1272

Fiecarui banc adugat pana la sfaristul fiecarei luni i se acorda 30 de zile pentru a fi votat. Cel mai votat banc al fiecarei luni va castiga 10 Euro credit la operatorul de telefonie preferat. Codul va fi trimis prin email la cererea acestuia.  Regulamentul concursului: 1. Pentru a trimite bancuri pentru concurs dati click aici. Numarul bancurilor care pot fi introduse este nelimitat pentru orice participant. 2. Nu se admit cuvinte obscene. Bancurile deochate care contin cuvinte obscene trebuie prescurtate astfel: numarul literelor unui cuavnt obscen trebuie sa nu fie mai mare ca cele inlocuite de puncte, dupa cum urmeaza: pu.. , pi... , mu.. , slo... etc. Participantii care introduc cuvinte onscene neprescurtete vor fi banati. 3. Daca categoria la care doriti sa adugati un banc nu exista o puteti propune odata cu introducerea bancului. 4. Prin natura concursului un banc poate fi introdus de oricate ori de mai multi utilizatori. Conteaza foarte mult modul in care bancul este mai comic povestit sau dezvoltat. Cu cat bancul suna mai comic cu atat va fi mult votat mai mult chiar daca el a mai fost introdus si votat inainte. Totusi, un banc chiar daca este foarte bun, poate fi extrem de cunoscut si astfel nu va atrage foarte mult atentia deci nu va fi foarte votat. Astfel, pentru a mari sansele de castig trebuie introduse bancuri cat mai noi, care sa sune cat mai original, comic. 5. Dupa introducerea fiecarui banc se iau in considerare voturile primite in primele 30 de zile de la introducerea acestuia. Pe langa voturile permanente in dreptul bancurilor apar si voturile inscrise in perioada concursului lunar. 6. Oricine poate vota bancuri pe masura ce le citeste. Un utilizator nu poate vota acelasi banc decat odata, urmatorul vot la acelasi banc fiind blocat pe ip. 7. Catigatorul lunar va fi publicat pe site si notificat pe email-ul inscris la trimiterea bancurilor pentru trimiterea premiului.   PARTICIPA LA CONCURS! *In ultimele saptamani mai multi participanti au generat voturi prin modalitati de frauda. Voturile frauduloase au fost si vor fi eliminate. Trisarea duce la descalificarea concurentului!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.