98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic un sejur la cel mai mare complex hotelier din Predeal, la Hotel Orizont 4*, pentru 2 persoane!

 admin  2015.10.01  Vacante,Trageri la sorti  1055

concurs Europa FM

Deşteptarea îţi prelungeşte pofta de vacanţă! Câştigă Bătălia Sexelor şi Deşteptarea te trimite în vacanţă!

Poţi câştiga zilnic un un sejur la cel mai mare complex hotelier din Predeal, la Hotel Orizont 4*, pentru 2 persoane, cu mic dejun și acces gratuit la SPA!

Hotelul Orizont este destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, având un design premium şi totodată modern, fiind destinaţia perfectă pentru călătorii de afaceri sau pentru cei care doresc să exploreze traseele montane din zonă, să se bucure de un week-end relaxant la SPA sau vin la munte cu copiii.

Cum participi la concurs

Între 7.00 şi 10.00, de luni până vineri, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1721 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM. Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi de Europa FM pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Desteptarea concurs Europa FM pofta de vacanta Batalia Sexelor Hotel Orizont semnalul de concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.