108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic o tableta Vonino Otis QS!

 admin  2015.01.22  Tablete,Trageri la sorti  1025

concurs Pro FM

Profesorii de bascalie … se intorc la datorie!

Gheorghe si Greeg te asculta in fiecare dimineata! Daca ti-ai invatat lectia bine, poti castiga o tableta Vonino Otis QS pe zi.

Concursul se desfasoara in perioada 19.01.2015 si 27.02.2015, de luni pana vineri, in intervalul 06:30 – 10.00.

Ce trebuie sa faci?

Prinde momentul concursului si parola zilnica, trimite un SMS la 1872 (numar cu tarif normal) si ramai cu urechile pe ProFM! 

Daca ai noroc, te sunam si te bagam in examen. Daca raspunzi corect la testul fulger de cultura generala, te-ai facut cu o super tableta Vonino Otis QS.

In cadrul Concursului se acorda urmatoarele premii:

  • 30 de tablete Vonino Otis QS 

Desemnarea castigatorilor se face de catre Organizator, in zilele de Concurs, dupa terminarea fiecarei sesiuni de concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

tableta Vonino Otis QS concurs Pro FM castiga o tableta Pro FM te scoate la tableta concursuri online Gheorghe si GreegNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.