101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
67
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic o paleta The Blushed Nudes!

 admin  2016.04.13  Beauty,Diverse,Trageri la sorti  2211

concurs Maybelline New York

Campania va începe în data de 11.04.2016, ora 13.00, ora României şi se va încheia în data de 10.05.2016, ora 23:59:59, ora României.

Pentru a participa în campanie, participanţii trebuie să:

  • acceseze site-ul www.blushednudes.maybelline.ro secțiunea "Concurs";
  • să potrivească corect cel putin 4 tipuri de machiaj, momentelor corespunzătoare prin modalitatea drag and dop - participantul are posibilitatea de a încerca de mai multe ori;
  • să completeze datele de contact pentru înscrierea în campanie: Nume, Prenume, Adresa E-mail, Numar de telefon şi să bifeze căsuța prin care își exprimă acordul cu privire la termenii și condițiile regulamentului;

Un participant se poate înscrie o singură dată, în baza unei adrese unice de mail. Datele de participare trebuie completate corect şi complet astfel încât pe baza acestora să se poată realiza identificarea şi contactarea participantului, în cazul în care acesta este desemnat câştigător.

Premiile care vor fi oferite în cadrul acestei campanii sunt reprezentate de:

Premiile acestei campanii se vor acorda prin tragere la sorți, realizată prin intermediul aplicației disponibile pe site-ul random.org. Tragerile la sorți se vor realiza în fiecare zi, începând cu data de 12 aprilie 2016, până pe 11 mai 2016. În cadrul fiecărei extrageri se va desemna un câștigător, dintre participanții înscriși în ziua anterioară extragerii.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Maybelline New York castiga premii The Blushed Nudes paleta fard de pleoapeNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.