Acest concurs a expirat în data de 2016-05-11. Vezi concursurile active aici.
Lasa-te inspirata de noua paleta The Blushed Nudes si poti castiga premii Maybelline New York!

Campania va începe în data de 11.04.2016, ora 13.00, ora României şi se va încheia în data de 10.05.2016, ora 23:59:59, ora României.

Pentru a participa în campanie, participanţii trebuie să:

  • acceseze site-ul www.blushednudes.maybelline.ro secțiunea "Concurs";
  • să potrivească corect cel putin 4 tipuri de machiaj, momentelor corespunzătoare prin modalitatea drag and dop - participantul are posibilitatea de a încerca de mai multe ori;
  • să completeze datele de contact pentru înscrierea în campanie: Nume, Prenume, Adresa E-mail, Numar de telefon şi să bifeze căsuța prin care își exprimă acordul cu privire la termenii și condițiile regulamentului;

Un participant se poate înscrie o singură dată, în baza unei adrese unice de mail. Datele de participare trebuie completate corect şi complet astfel încât pe baza acestora să se poată realiza identificarea şi contactarea participantului, în cazul în care acesta este desemnat câştigător.

Premiile care vor fi oferite în cadrul acestei campanii sunt reprezentate de:

Premiile acestei campanii se vor acorda prin tragere la sorți, realizată prin intermediul aplicației disponibile pe site-ul random.org. Tragerile la sorți se vor realiza în fiecare zi, începând cu data de 12 aprilie 2016, până pe 11 mai 2016. În cadrul fiecărei extrageri se va desemna un câștigător, dintre participanții înscriși în ziua anterioară extragerii.