Health & Fitness • Trageri la sorti

Concurs: Castiga zilnic o geanta de vacanta, o minge multicolora si un Uractiv gel!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.27 • 2145 vizualizări

concurs Europa FM

Relaxare placuta, fara infectii urinare!

Competitia intitulata “EuropaFM si Uractiv dau startul la vacanta!” se desfasoara in perioada 23 iulie – 28 august 2015, de luni pana duminica.

Pentru a putea participa la competitia intitulata “EuropaFM si Uractiv dau startul la vacanta!”, cititorii website-ului Europa FM, se pot inscrie prin completarea integrala a formularului on-line, aflat in pagina dedicata copetitiei.

In perioada 23 iulie – 28 august 2015, in zilele de miercuri, joi si vineri a fiecarei saptamani din perioada de desfasurare a competitiei, participantii pot castiga kit de vacanta format din:o geanta de plaja, o minge multicolora si un Uractiv Day by Day gel intim / Uractiv Day by Day ultra protect.

Premiile acordate de catre organizator constau in: 90 kit-uri de vacanta.

  • un kit de vacanta este format din: o geanta de plaja, o minge multicolora si un Uractiv Day by Day gel intim/Uractiv Day by Day ultra protect.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.


PARTICIPA LA CONCURS