77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic o geanta de vacanta, o minge multicolora si un Uractiv gel!

 admin  2015.07.27  Health & Fitness,Trageri la sorti  2046

concurs Europa FM

Competitia intitulata “EuropaFM si Uractiv dau startul la vacanta!” se desfasoara in perioada 23 iulie – 28 august 2015, de luni pana duminica.

Pentru a putea participa la competitia intitulata “EuropaFM si Uractiv dau startul la vacanta!”, cititorii website-ului Europa FM, se pot inscrie prin completarea integrala a formularului on-line, aflat in pagina dedicata copetitiei.

In perioada 23 iulie – 28 august 2015, in zilele de miercuri, joi si vineri a fiecarei saptamani din perioada de desfasurare a competitiei, participantii pot castiga kit de vacanta format din:o geanta de plaja, o minge multicolora si un Uractiv Day by Day gel intim / Uractiv Day by Day ultra protect.

Premiile acordate de catre organizator constau in: 90 kit-uri de vacanta.

  • un kit de vacanta este format din: o geanta de plaja, o minge multicolora si un Uractiv Day by Day gel intim/Uractiv Day by Day ultra protect.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM infectii urinare concurs Uractiv Uractiv gel castiga zilnic