Acest concurs a expirat în data de 2015-07-31. Vezi concursurile active aici.
Clipe Magice.

Concursul "Clipe Magice" se va desfăşura în perioada 10.07.2015 - 30.07.2015, inclusiv.  Concursul este organizat exclusiv pe teritoriul României.

Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie:

  • să deţină un cont valid pe Facebook şi să fie deja sau să devină prin intermediul acestui concurs fani ai paginii Humana Romania pe Facebook;
  • să acceseze aplicaţia de Concurs şi să completeze cu informaţii în mod corect şi complet câmpurile formularului de înscriere. Orice altă înscriere pe pagină, prin mesaj privat ori sub altă formă nu va fi luată în considerare;
  • să urce în aplicaţie o fotografie personală, acum cum este solicitat, fotografie cu care participă la concurs. Aceasta trebuie să fie originală, iar prin urcarea ei în aplicaţie participantul garantează că nu încalcă drepturile de autor ale unei alte persoane;
  • după completarea formularului de concurs, participantul va primi mesaj automat pentru înscrierea sa în concurs. Mesajul poate fi câştigător pentru unul dintre premiile instant sau poate fi necâştigător în această etapă, situaţie în care participantul va fi înscris în mod automat în lista participanţilor care vor intra în tragerea la sorţi de la finalul campaniei pentru unul din marile premii.

Un participant se va putea înscrie de mai multe ori pe perioada campaniei, dar poate să se înscrie doar o dată pe zi; prin urmare, poate să participe de maxim 21 de ori pe toată durata concursului. Fiecare înscriere nouă trebuie să aibă o nouă poză, nu se acceptă înscrierea aceleiaşi fotografii de două sau mai multe ori.

În cadrul acestui concurs vor fi oferite 24 de premii, după cum urmează:

  • a. 21 de premii instant oferite pe toată perioada concursului (căni Philips Avent).
  • b. 3 mari premii oferite prin tragere la sorţi la finalul concursului (kit produse: cană Philips Avent, oiţă pluş Humana, văcuţă gonflabilă Humana).

Desemnarea câştigătorilor se va face în 2 moduri, fiecare mod fiind asociat unuia dintre tipurile premiilor oferite în prezenta campanie.

  • a. Premiile instant, în număr de 21, vor fi oferite pe baza unui algoritm aleatoriu electronic securizat, pe toată perioada campaniei, câte un premiu pe zi.
  • b. 3 mari premii ce vor fi oferite la finalul campaniei printr-un sistem aleatoriu securizat de tipul tragere la sorţi, extragerea va fi efectuată din lista tuturor participanţilor înscrişi pe perioada campaniei.

Numele câştigătorilor premiilor instant vor fi publicate în aplicaţie, în pagina Câştigători, pe toată durata campaniei. Publicarea acestor nume se va face zilnic pentru ziua anterioară de concurs. Prima zi în care se va publica lista va fi 11.07.2015, iar ultima zi va fi 31.07.2015.  Participanții care câștigă un premiu instant vor fi şi ei înscriși în lista finală care va intra în tragerea la sorți pentru cele 3 mari premii.

Extragerea pentru cele 3 mari premii ale campaniei, organizată în data de 31.07.2015, va fi filmată, iar clipul extragerii va fi publicat împreună cu numele extrase şi cu detalii pentru validarea câştigurilor.