Acest concurs a expirat în data de 2017-01-29. Vezi concursurile active aici.
Hitul cu Bani este la Europa FM.

Din 9 ianuarie 2017, Hitul cu Bani este la Europa FM și pe www.europafm.ro! Câștigă zilnic mii de euro cu Europa FM!

Ascultă de dimineață până seara Europa FM, prinde Hitul cu Bani și participă la concurs! Iar dacă găsești Hitul cu Bani al zilei de pe www.europafm.ro, faci bani din muzică direct online pe site-ul radio no.1 din România!

Imediat după ce ai auzit la Europa FM Hitul cu Bani, te poți înscrie la concurs, la semnalul dat de DJ, timp de 10 minute! Pentru a putea participa la concurs, trebuie să trimiți SMS la numarul 1769 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele de telefonie mobilp Vodafone, Orange, Telekom și DIGI Mobil) cu textul HITUL CU BANI urmat de numele complet și localitatea în care asculți Europa FM. Dacă este ales mesajul tău, intri în direct, ne spui care a fost Hitul cu Bani și poți câștiga cel puțin 100 EURO, bani pe loc, sau suma reportată. Exemplu SMS valid: Hitul cu Bani, Popescu Adrian, Iași

Pentru a participa online la concurs, urmărește pe canalul de YouTube Europa FM sau pe pe pagina de Facebook Europa FM clipul în care îți dezvăluim Hitul cu Bani al zilei de pe www.europafm.ro. Caută "Hitul cu bani" de azi pe europafm.ro și înscrie-te la concurs sau poți găsi Hitul cu bani de azi pe europafm.ro și folosind Google în care tastează ”Hitul cu Bani este la Europa FM”