108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic bilete de avion pentru cei dragi!

 admin  2015.03.21  Vouchere,Trageri la sorti  1440

concurs Magic FM

Concursul este organizat si se va desfasura in perioada 23 martie - 3 aprilie 2015.

Ascultatorii care doresc sa participe la concursul Acasa de Paste, se pot inscrie pe site-ul magicfm.ro in formularul dedicat acestui concurs, cu datele personale si cu completarea cerintelor formularului.

In fiecare zi, de 2 ori pe zi, in perioada campaniei, va fi extras de pe site-ul magicfm.ro, in mod aleatoriu, cate un ascultator inscris. Ascultatorii vor fi contactati in mod aleatoriu, in intervale de timp diferite in timpul programului si vor fi invitati sa vorbeasca despre tema concursului, in direct cu realizatorul de programe.

Vor fi declarati castigatori, doar acei participanti care vor fi contactati si anuntati in direct, la radio.

In fiecare zi, in mod aleatoriu decis de catre realizatorii de programe vor fi citite anonim diferite cazuri prezentate pe magicfm.ro de catre participantii inscrisi. Prezentarea acestor cazuri pe postul de radio Magic FM nu obliga cu nimic organizatorii, postul de radio sau detinatorul de licenta audio-vizuala, fata de participantii inscrisi.

Toti ascultatorii contactati de catre realizatorii Magic FM vor castiga, pentru persoana pentru care au concurat, cate 1 bilet de avion dus - intors, emis de Partener, pentru un zbor operat in mod regulat de Partener, pe o ruta la alegere.

Premiile:

  • 20 de bilete de avion, dus-intors, pe oricare dintre rutile operate regulat de Partener

Biletele de avion oferite de Partener includ taxele de aeroport si taxa pentru 1 bagaj de cala per zbor, in valoare unitara cuprinsa intre 14.99 euro si 599.98 euro.

Biletele pot fi solicitate pe una dintre rutele operate regulat de Partener, astfel:

  • calatoria spre Romania pana la data de 10 aprilie 2015,
  • calatoria dinspre Romania pana la data de 31 mai 2015.

Biletele vor fi emise in limita locurilor disponibile.

Fiecare persoana poate sa participe la concurs o singura data.

Toti castigatorii vor fi contactati de catre Organizator pentru punerea in posesie a premiilor. Castigatorii vor fi contactati cu ajutorul datelor personale comunicate realizatorului de programe, la momentul concursului. Intrarea in posesia premiilor se va face in 15 zile de la data anuntarii fiecarui castigator.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Paste concurs Magic FM concursuri online concurs Blue Air castiga bilete de avion acasa de PasteNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.