Castiga zilnic bani excursii sau produse batalia sexelor
73
concursuri
active
Premii
in valoare de

409.14
miliarde de lei,
adica

409.139.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
39
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic bani, excursii sau produse!

 admin  2015.01.21  Bani,Diverse,Electronice,Trageri la sorti  1331

concurs Europa FM

Concursul “Batalia Sexelor” se desfasoara in perioada 12 - 30 ianuarie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, de luni pana vineri, in programul Desteptarea din intervalul orar 07:00-10.00. 

Premiile se stabilesc saptamanal, ele putand consta in: bani, excursii sau produse, cate unul in fiecare zi de luni pana vineri. Valoare totala a premiilor este data de valoarea premiilor oferite si porneste de la suma totala minima de 4.800 lei (cu TVA inclus). In fiecare zi de luni a perioadei de desfasurare a concursului realizatorii emisiunii Desteptareea vor anunta premiul valabil pentru saptamana respectiva.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programul matinal „Desteptarea ” cu Vlad Petreanu si George Zafiu in fiecare zi de luni pana vineri. Ascultatorii trebuie sa trimita SMS la numarul 1721 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom), in timp de 10 minute de la anuntarea concursului, cu textul Desteptarea urmat de numele si orasul din care asculta.

Toate SMS-urile trimise in intervalul de 10 minute vor intra in tragerea la sorti pentru selectia asultatorilor ce vor intra in direct in emisiunea Desteptarea: un barbat si o femeie.

Ascultatorii selectati vor fi sunati de catre realizatorii emisiunii pentru a intra in direct si a raspunde la intrebari. Se vor adresa cate 3 intrebari de cultura generala fiecarui ascultator. Cel care raspunde corect la cele mai multe dintre intrebari va fi declarat castigator. Daca dupa epuizarea celor 6 intrebari scorul este de egalitate atunci se va continua cu intrebarile pana cand unul dintre ei greseste, acesta fiind declarat pierzator.


PARTICIPA LA CONCURS

Batalia Sexelor concurs Desteptarea concurs Europa FM concursuri online