Acest concurs a expirat în data de 2015-06-09. Vezi concursurile active aici.
Allview premiaza pasionatii de tehnologie!

Pasionat de tehnologie? Testeaza-ti cunostintele acum!

Introdu in casuta “Raspuns” toate cele 4 raspunsuri o singura data si trimite-le. Poti castiga cate un voucher in valoare de 50 de lei pentru fiecare raspuns corect, pe care sa-l folosesti la achizitionarea urmatorului smartphone Allview din gama Xtreme, ce urmeaza a fi lansat in curand. Asociaza cele 4 numere/cifre cu indiciile oferite sub acestea in ordinea din imagine.

Concursul este compus din doua etape. La fiecare etapa se pot oferi maxim 4 raspunsuri corecte, fiecare fiind recompensat cu cate un voucher de 50 RON:

  • Etapa I  - 29.05.2015 – 03.06.2015
  • Etapa II - 04.06.2015 – 08.06.2015

Adevaratii cunoscatori au posibilitatea de a castiga in total pana la 400 RON. Crezi ca te numeri printe ei?

Concurentii se pot inscrie in concurs o singura data pentru fiecare din cele doua etape. Poti trimite o singura data cele 4 raspunsuri la intrebarea etapei prin completare in casuta “Raspuns”. Combinatiile de cifre si numere reprezinta caracteristici ale noului smartphone Allview din gama Xtreme. Pentru a cumula raspunsurile din cele doua etape, concurentul trebuie sa introduca adresa de E-mail.

Fiecare concurent are dreptul sa participe o singura data, vor fi luate in considerare numai raspunsurile oferite la prima participare din fiecare etapa, raspunsurile oferite ulterior nu vor fi valide.

Castigatorii intra in posesia voucher-elor dupa jurizarea tuturor raspunsurilor din ambele etape, care va avea loc in data de 12.06.2015. Voucher-ele sunt valabile pana in data de 15 Iulie. Acestea se pot folosi numai pentru achizitionarea noului smartphone Allview din gama Xtreme de pe website-ul official www.allview.ro. Voucher-ele nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri.