108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
46
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga vouchere cadou oferit de Noriel!

 admin  2015.12.06  Vouchere,Trageri la sorti  1543

concurs Noriel

Moș Crăciun vine la Noriel și pentru părinți: cadourile aduc economii.

Știm că perioada Sărbătorilor de iarnă vine nu doar cu multe bucurii, dar și cu cheltuieli. De aceea, Noriel vine în ajutorul părinților cu oferte speciale și un card de client fidel care aduce oferte speciale, o perioade de ramburs a produselor mai mare și, cel mai important, posibilitatea de a economisi: fiecare punct colectat prin achiziții reprezintă 1 leu în cardul Noriel pe care îi poate utiliza ulterior pentru plata completă sau parțială a cumpărăturilor.

Intră pe Noriel.ro, trimite-ne un link cu ce produs îți dorești și s-ar putea să îl primești! În plus, pentru că vrem să fim ajutorul lui Moș Crăciun, toti participanții vor primi un voucher online în valoare de 20 de lei care poate fi folosit în magazinele Noriel din țară sau pe www.noriel.ro.

Concursul se desfasoara in perioada 30 noiembrie – 14 decembrie 2015.

Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la contact@totuldespremame.ro cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Noriel castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.