75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre premiile Temporis Awards 2015!

 admin  2015.05.09  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti,Invitatii  959

concurs Temporis

Prin intermediul competitiei Temporis Awards organizata de revista Temporis, aveti posibilitatea de a va exprima preferintele pesonale referitoare la cele mai reusite ceasuri din principalele segmente ale orologeriei, insemnand inclusiv implicare in acordarea titlulului suprem Watch of the Year 2015, care va fi decernat la finalul competitiei.

Ceasurile nominalizate provin de la: B&B Collection, Galt, MicriGold, IWC, Graham, Breitling, Hublot, Tissot, Blancpain, Breguet, Jaeger-LeCoultre.

Ceasurile implicate in editia 2015 a competitiei Temporis Awards sunt impartite in 12 clase, acestea incluzand cate șase piese pentru fiecare categorie. Au fost nominalizate ceasuri ale unor marci reprezentate oficial pe piata din Romania.

Persoanele care isi vor exprima votul pentru desemnarea pieselor premiante vor vota un singur ceas din fiecare clasa. Nu este permis unei singure persoane sa voteze de mai multe ori.

Votarea se va incheia pe data de 15 mai 2015, la ora 24. Numaratoarea voturilor si tragerea la sorti pentru desemnarea votantului castigator va avea loc in data de 19 mai 2015. Festivitatea Temporis Awards va avea loc in data de 21 mai 2015, in prezenta juriului.

Ca si in cazul editiilor anterioare, Temporis Awards a pregatit in 2015 o serie de premii speciale. Pentru sansa de a le castiga va invitam sa votati ceasul preferat din fiecare categorie a concursului Temporis Awards 2015, prin intermediul site-ului temporis.ro. Castigatorii vor fi alesi in urma tragerii la sorti ce va avea loc dupa incheierea intervalului de votare. Acestia vor putea castiga unul dintre numeroasele premii pe care le-am pregatit cu ajutorul partenerilor Temporis Awards 2015.

Premiu oferit de Cellini:

  • Un ceas de dama marca Timberland (ceas casual, de tip quartz)

Premiu oferit de Galt orologerie elveţiană:

  • Un ceas Mondaine Sport II Gent’s Day/Date

Premii oferite de magazinul Luxury Avenue by Avis Dream:

  • Un set de ceas si butoni marca Davosa
  • Un cutter de trabuc Tonino Lamborghini
  • Un set de butoni Tonino Lamborghini

Premii oferite de revista Temporis:

  • 10 abonamente anuale la revista Temporis
  • 2 invitatii pentru a participa la Gala Temporis Awards 2015 alaturi de elita haute horlogerie

PARTICIPA LA CONCURS

Temporis Awards Watch of the Year 2015 Festivitatea Temporis Awards concursuri online concurs Temporis