Acest concurs a expirat în data de 2014-11-19. Vezi concursurile active aici.
Caravana Giurgea si Bratu

A trecut aproape un an și jumătate de când am început Mașini cu Giurgea și Bratu. Am făcut aproape 150 de teste, am bătut țara în lung și-n lat, am bătut lumea în lung și-n lat, am fost peste tot, dar nu ne-am oprit o secundă. Ei bine, a venit momentul să ne oprim.

Joi, 20 noiembrie, de dimineață până seara, parcăm în Maritimo Shopping Center, la Constanța, două dintre mașinile pe care ni le-am cumpăra noi dacă am câștiga la 6 din 49: Porsche 911 Targa și Mercedes-Benz S-Coupe. Seara ne vedem cu voi la Cinema City, unde proiectăm cele mai tari momente din tot ce-am filmat până acum, iar apoi plecăm cu mașinile la…

…Cluj, unde o să ajungem vineri, pe 21 noiembrie. Ne găsiți parcați în Iulius Mall tot de dimineața până seara, pentru ca mai apoi, de la ora 18:30, să vizionăm tot împreună cu voi, tot la Cinema, aceleași cele mai tari momente din tot ce-am filmat până acum.

În fine, duminică, 23 noiembrie, ajungem la Iași, unde ne oprim la Iulius Mall pentru același program: expunere mașini în mall de dimineață până seara, cu vizionarea exclusivistă a celor mai tari momente din emisiune și ocazia de a ne bombarda cu întrebări tot la cinema, începând cu ora 13. Va fi o săptămână agitată pentru noi, dar abia așteptăm să-i dăm drumul.

Oameni buni din Constanța, Cluj și Iași, pregătiți întrebările pentru #profesionistiiauto, că suntem gata de discuții interminabile despre dotări, motoare, linii de echipare, consum, cai putere și, în general, socializare cu mașini. Completați formularul și puteți câștiga și unul dintre premii! Toți participanții care se înscriu corect intră în tombolă, dar numai primii 150 înscriși pentru Constanța, primii 200 înscriși pentru Cluj și primii 200 înscriși pentru Iași primesc confirmarea de acces liber la vizionarea exclusivă a celor mai bune momente de la cinema, așa că fill in the blanks asap!

Premiile sunt:

  • 3 șepci Infiniti Red Bull Racing
  • 3 genți Infiniti Red Bull Racing
  • 3 stick-uri USB Kingston Red Bull 16GB
  • 24 de machete BMW i3 – dimensiune 1:64
  • 3 chei BMW stick USB
  • 30 de vouchere Cellulem (evaluare corporală și facială gratuită, 3 ședințe de platformă oscilantă și 10% discount la tratamente corporale)
  • 30 de vouchere voucher de 200 ron la magazinele Why Denis
  • 3 machete Lexus LFA
  • 9 pachete surpriză Toyota HSD