77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele doua premii oferite de Luxbeauty!

 admin  2016.04.28  Beauty,Trageri la sorti  1407

concurs Eva.ro

Balsam uscat - Dry Conditioner - Balsam-Spray hranitor care revitalizeaza parul tern sau uscat, adaugand un plus de stralucire si hidratare. Contine particule finecare hidrateaza instant parul, lasandu-l moale si neted.

Ulei seminte Negre Ulei pentru par - tratament bogat in nutrienti care restructureaza si hidrateaza toate tipurile de par, in special pe cel uscat. Ofera hidratare, stralucire si rezistenta parului.  Formulat cu ulei din seminte negre si proteine de matase. Black Seed Dry Oil Kardashian Beauty - Transforma firul de par fragil intr-unul puternic, bogat, stralucitor si repara firele aspre si rebele. Patrunde in interiorul firului de par si nu incarca, lansandu-l hidratat, protejat si usor de coafat. Experimenteaza bogatia uleiului pur din seminte negre pentru un finisaj perfect.

Participa la concurs in perioada 26 aprilie - 10  mai 2016 raspunde corect la intrebarea "Ce proteine contine Uleiul pentru par cu seminte negre?" si poti castiga unul dintre cele premii oferite de Luxbeauty.ro!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premii balsam uscat