Acest concurs a expirat în data de 2016-05-11. Vezi concursurile active aici.
Ce proteine contine Uleiul pentru par cu seminte negre?

Balsam uscat - Dry Conditioner - Balsam-Spray hranitor care revitalizeaza parul tern sau uscat, adaugand un plus de stralucire si hidratare. Contine particule finecare hidrateaza instant parul, lasandu-l moale si neted.

Ulei seminte Negre Ulei pentru par - tratament bogat in nutrienti care restructureaza si hidrateaza toate tipurile de par, in special pe cel uscat. Ofera hidratare, stralucire si rezistenta parului.  Formulat cu ulei din seminte negre si proteine de matase. Black Seed Dry Oil Kardashian Beauty - Transforma firul de par fragil intr-unul puternic, bogat, stralucitor si repara firele aspre si rebele. Patrunde in interiorul firului de par si nu incarca, lansandu-l hidratat, protejat si usor de coafat. Experimenteaza bogatia uleiului pur din seminte negre pentru un finisaj perfect.

Participa la concurs in perioada 26 aprilie - 10  mai 2016 raspunde corect la intrebarea "Ce proteine contine Uleiul pentru par cu seminte negre?" si poti castiga unul dintre cele premii oferite de Luxbeauty.ro!