Acest concurs a expirat în data de 2015-11-12. Vezi concursurile active aici.
Ne vedem in magazinul Billa din cartierul tau cu alte peste 400 de surprize!

Promotia se va desfasura in perioada 15.10.2015, ora (07:00:00) si 11.11.2015, ora 23:59:59 inclusiv.

Oricarei persoane fizice care a implinit varsta de 18 ani si care a efectuat cumparaturi in suma de minim 35 LEI (TVA inclus) din magazin pe durata promotiei, casiera ii va inmana un bon fiscal aferent achizitiei produselor participante.

Bonul Fiscal, pentru a fi considerat valid, trebuie sa fie intreg (fara rupturi sau stersaturi) si in original (nu se accepta fotocopii, facsimile sau alte reproduceri ale Bonului Fiscal).

Clientul trebuie sa pastreze Bonul Fiscal si apoi sa intre pe Pagina de concurs si sa introduca datele solicitate (nume prenume, telefon, adresa de e-mail şi codul unic de pe bon (care este format din 18 cifre) si valoarea Bonului Fiscal).

Clientul poate inscrie pe Pagina de Cocnurs un numar nelimitat de Bonuri Fiscale sub conditia respectarii valorii minime de mai sus.  Participantii pot sa inscrie Bonul Fiscal pe Pagina de Concurs numai in perioada campaniei. Un bon fiscal poate fi inscris  atat prin completarea unui talon, cat si in campania online. 

Pentru toata perioada promotiei vor fi acordate urmatoarele premii:

Pentru desemnarea castigatorilor promotiei, dupa fiecare saptamana a promotiei se va realiza o tragere la sorti saptamanala, electronica, prin care vor fi desemnati cei 16 de castigatori si un numar de 64 de rezerve. Numele si prenumele castigatorilor premiilor saptamanale vor fi aduse la cunostinta publicului prin afisarea listei castigatorilor pe pagina de Facebook si pe site-ul billa.ro, in termen de cel mult 72 de ore de la fiecare extragere.