Acest concurs a expirat în data de 2016-02-29. Vezi concursurile active aici.
Viata e un joc de noroc si orice sansa de castig conteaza!

Campania va fi lansata in data de 15 februarie 2016, ora 10:00 si va dura pana la data de 28 februarie 2016, ora 00:00. 

Participantii trebuie:

  • sa devina fani ai paginii de Facebook Cinema City Romania prin apasarea butonului „Like”/”Imi place”, in cazul in care acestia nu sunt deja fani.
  • sa intre in aplicatia “Hollywood la mana ta”.
  • sa acorde aplicatiei permisiunile necesare pentru a se sincroniza cu contul sau de Facebook. Acordarea acestor permisiuni reprezinta acordul expres al participantilor de a le accesa anumite date de pe contul de Facebook (de exemplu nume, prenume, poza de profil, adresa de email necesare pentruv alidarea castigatorului si conectarea cu aplicatia). Fara acceptul transferului de date, utilizatorul de Facebook nu poate participa la Campanie.
  • La accesarea aplicatiei, utilizatorilor li se va prezenta descrierea acesteia si pot consulta regulamentul campaniei.
  • Fiecare utilizator al aplicatiei poate participa o singura data la concurs.
  • Participantul trebuie sa aleaga un raspuns din cele 5 nominalizari existente pentru a-si exprima preferintele:
    1. Cel mai bun film
    2. Cel mai bun actor in rol principal
    3. Cea mai buna actrita in rol principal
    4. Cel mai bun actor in rol secundar
    5. Cea mai buna actrita in rol secundar
  • fiind indrumati sa aleaga varianta pe care o considera corecta, dand click pe iconita aferenta obiectului /produsului respectiv. In continuare, sunt indrumati sa completeze corect formularul din aplicatie, avand urmatoarele campuri: nume, telefon sie-mail si sa acceseze butonul “Trimite” pentru a se inscrie in concurs.

In cadrul concursului vor fi acordate 6200 premii:

  • 2.000 premii constand fiecare in primirea automata a unui meniu duet la cumpararea unui meniu mare, in cazul in care participantii vor raspunde corect la doar 1 din cele 5 intrebari ale aplicatiei
  • 1.500 premii constand fiecare in primirea unei bauturi medii la pahar gratuita la cumpararea unei bauturi medii la pahar, in cazul in care participantii vor raspunde corect la doar 2 din cele 5 intrebari ale aplicatiei
  • 1500 premii constand fiecare in primirea automata a unei cutii de popcorn medii gratuita la cumpararea unei cutii de popcorn medii ,in cazul in care participantii vor raspunde corect la doar 3 din cele 5 intrebari ale aplicatiei.
  • 1000 premii constand fiecare in primirea unei cutii mici de popcorn in cazul in care participantii vor raspunde correct la 4 din cele 5 intrebari ale aplicatiei.
  • 200 premii constand fiecare in primirea unui bilet 2D la film intre luni-joi, orice ora, in orice locatie Cinema City din Romania, in cazul in care participantii vor raspunde correct la 5 din 5 intrebari ale aplicatiei. 

Aceste bilete sunt valabile de luni pana joi, pentru filmele 2D, in toate cinematografele din rețeaua Cinema City Romania, mai puțin in salile VIP, 4DX și T IMAX din Cinema City Cotroceni.

Premiile pot fi revendicate pana la data de 15.04.2016. Premiile sunt limitate. Daca vor fi mai multi castigatori decat numarul de premii acestea vor fi acordate primilor participanti.

Premiile pot fi revendicate in orice multiplex Cinema City din Romania.