108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 6 videoproiectoare Epson!

 admin  2016.06.01  Diverse,Trageri la sorti  1754

concurs Manafu

Cu ocazia Festivalului International de Film Transilvania, Raiffeisen Bank organizeaza un concurs inedit pentru cinefili, prin intermediul unor bloggeri aflati la eveniment. Concursul a debutat la data de 27 mai 2016 si se va incheia la data de 5 iunie 2016.

Tot ce trebuie sa faceti este sa alcatuiti un top al filmelor romanesti preferate si apoi sa il publicati in comentariile de pe unul dintre cele 6 bloggeri ambasadori: www.manafu.ro, www.bazavan.ro, www.groparu.ro, www.sutu.ro, www.andreicismaru.ro, www.cabral.ro. Deja au inceput concursurile pe Manafu.ro si Bazavan.ro.

Premiile sunt 6 videoproiectoare valoroase, cate unul pentru fiecare blog, ce vor fi oferite prin tragere la sorti dupa incheierea festivalului. 

Detaliile complete de participare sunt disponibile aici.concursuri online concurs Raiffeisen Bank castiga premii Festivalul International de Film Transilvania top 5 filmeNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.