80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 565 de tensiometre marca Omron!

 admin  2016.04.01  Diverse,Health & Fitness,Trageri la sorti  2025

concurs Walmark

Durata loteriei publicitare „Sanatate din inima cu Walmark si Catena" incepe la data de 01.03.2016, orele 00.00 si se incheie la data epuizarii taloanelor de participare, dar nu mai tarziu de data de 30.04.2016, orele 23.59, in toate farmaciile Catena de pe teritoriul Romaniei.

Loteria publicitara presupune participarea voluntara de catre clientii farmaciilor Catena. Fiecare client va primi cate un talon de participare la loteria publicitara pentru fiecare bon fiscal aferent achizitionarii de produse din gama Walmark in perioada de desfasurare a loteriei publicitare.

Participantii care opteaza sa participe la loterie, vor completa talonul cu nume, prenume, numar de telefon si nr. bonului fiscal. Talonul va fi disponibil in toate farmaciile Catena, in perioada de desfasurare a loteriei publicitare. Talonul pentru participarea la loteria publicitara, completat in mod corect si complet se va introduce, pe perioada de desfasurare a loteriei publicitare, in urna special amenajata existenta in Farmacia Catena, care a emis bonul fiscal pentru produsele Walmark achizitionate de participant.

Premiile acordate constau in 565 tensiometre marca Omron (cate un tensiomentru acordat pentru fiecare farmacie Catena participanta, prin tragere la sorti).

ln termen de 15 zile lucratoare de la data finalizarii loteriei, Farmaciile Catena vor trimite catre organizator urnele care contin taloanele de participare completate de participanti in vederea efectuarii extragerilor. ln data de 25.05.2016, ora 12:00 organizatorul va proceda la tragerea la sorti in vederea desernnarii persoanelor castigatoare.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Walmark castiga premii concurs Catena tensiometru Omron talon de participare