108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
58
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 5 vouchere Billa de pana la 200 lei!

 admin  2016.07.01  Vouchere,Concursuri cu votare  1337

concurs Billa

Promotia se va desfasura in perioada 30 iunie 2016, ora 10.00 – 06 iulie 2016 ora 23.59, inclusiv.

Pentru a participa la promotie, clientii trebuie sa achizitioneze prin Billa Card Plus produse de minim 45 lei (TVA inclus) in intervalul 30.06.2016 – 06.07.2016 si ulterior sa acceseze pagina de facebook Billa, sa lase un comentariu sub forma de text la postarea „Scrie o gluma super tare si primesti premiul cel mare!”, in care sa scrie cea mai amuzanta gluma. De asemenea fiecare participant trebuie sa adune „like-uri” pentru comentariul sau. Primele 5 comentarii cu cele mai multe „like-uri”vor fi premiate in ordinea numarului de „like-uri”.

Toti participantii care au adaugat un comentariu conform cerintelor mentionate mai sus la postarea de concurs de pe pagina de Facebook in perioada promotie si au realizat prin Billa Card Plus cumparaturi de minim 45 lei (TVA inclus), sunt inscrisi in concurs. Premiul este oferit o singura data, indiferent de numarul de comentarii postate. Fiecare participant va fi identificat prin ID-ul de Facebook si prin Cardul Billa Card Plus.

Pentru aceasta promotie vor fi acordate 5 premii celor 5 participanti clasati in ordine descrescatoare, in functie de numarul de „like-uri“ primite de gluma acestuia, dupa cum urmeaza:

  • Premiul 1 - Premiul consta in 20 bonuri valorice BILLA, a cate 10 Lei fiecare
  • Premiul 2 - Premiul consta in 18 bonuri valorice BILLA, a cate 10 Lei fiecare
  • Premiul 3 - Premiul consta in 15 bonuri valorice BILLA, a cate 10 Lei fiecare
  • Premiul 4 - Premiul consta in 12 bonuri valorice BILLA, a cate 10 Lei fiecare
  • Premiul 5 - Premiul consta in 10 bonuri valorice BILLA, a cate 10 Lei fiecare

In caz de egalitate intre doi sau mai multi participanti, premiul se va acorda prin tragere la sorti electronica dintre cei aflati la egalitate.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Billa castiga premii Billa Card Plus voucher BillaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.