98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 5 kit-uri de produse personalizate Beko - FC Barcelona!

 admin  2016.03.30  Diverse,Trageri la sorti  1134

concurs Beko

El Clasico este derbiul cel mai așteptat de către microbiștii din toată lumea, primul meci dintre Real Madrid CF și FC Barcelona având loc acum 87 de ani, pe 17 februarie 1929.

Altex și Beko te premiază cu unul dintre cele 5 kit-uri de produse FC Barcelona (geacă, minge, caiet și pix), dacă ne spui ce ai fi dispus să faci pentru a fi prezent la un El Clasico.

Demonstreză-ne că ești cel mai înfocat și fairplay microbist!

Comentează până sâmbătă, 2 aprilie 2016, ora 21:30 – fix momentul când începe un nou El Clasico.

Premiile concursului constau in 5 kit-uri promoționale Beko – FC Barcelona (minge, pix, caiet, geacă) în valoare comercială de 500 de lei, TVA inclus. Înmânarea premiului se va face ulterior, prin curier, la adresa comunicată de către câștigător în termen de maximum 30 de zile de la desemnare.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Beko castiga premii concurs AltexNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.