77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 4 carduri de cumparaturi!

 admin  2014.09.17  Vouchere,Trageri la sorti  970

concurs culturism suplimente

Concursul "Trage tare in fiecare luna si castiga" va fi lansat la data de 15.09.2014 si va dura pana la data de 31.11.2014. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

Participantii la concurs trebuie sa posteze un material video de minim 5 minute cu antrenamentul pentru muschii pectorali pe facebook, material care sa reflecte exercitiile dintr-un antrenament complet pentru grupa musculara solicitata. Se accepta si filmare cu telefon mobil.

Castigatorii vor fi desemnati in functie de numarul de voturi pe care il primesc materialele lor pana pe 31.11.2014. Materialul cu cele mai multe voturi va fi desemnat castigatorul premiului I, participantul clasat pe locul 2 in topul celor mai votate materiale va primi premiul II, participantul clasat pe locul 3 in topul celor mai votate materiale va primi premiul III.

Pe durata de desfasurare a concursului o persoana poate fi desemnata o singura data castigatoare, chiar daca a postat materiale diferite, in zile diferite, pentru a oferi sanse egale tuturor participantilor.

Premiile:

  • Premiul I: Card de cumparaturi pe Culturism Suplimente in valoare de 1000 ron
  • Premiul II: Card de cumparaturi pe Culturism Suplimente in valoare de 500 ron
  • Premiul III: Card de cumparaturi pe Culturism Suplimente in valoare de 200 ron
  • Premiu de "Super Antrenament": Card de cumparaturi va fi acordat de echipa Advanced Nutrition celui mai complet material in valoare de 500 ron

PARTICIPA LA CONCURS

culturism suplimente concurs culturism suplimente