108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 30 de seturi Vichy!

 admin  2016.05.26  Beauty,Trageri la sorti  2303

concus Vichy

Campania este organizata si desfasurata exclusiv in mediul online, in perioada 13 mai 2016 – 30 iunie 2016, inclusiv.

Consumatorii care au testat fondul de ten Vichy Dermablend (Corectare 3D), pot participa in campanie urmand integral pasii descrisi in continuare:

  • sa acceseze website-ul campaniei: dermablend.vichy.ro;
  • sa apese pe sectiunea “Testimoniale” din cadrul website-ului campaniei;
  • sa apese pe butonul “Adaugati un testimonial” pentru a completa formularul electronic de inscriere in campanie, asa cum este acesta afisat pe website;

In vederea participarii la tragerea la sorti pentru premiile campaniei, participantii trebuie sa incarce in formularul electronic doua fotografii cat mai clare a tenului lor:

  • Inainte de aplicarea fondului de ten Dermablend (Corectare 3D), cu tenul fara machiaj aplicat;
  • Dupa aplicarea fondului de ten Dermablend (Corectare 3D), cu tenul cu machiaj aplicat;

Dupa incheierea perioadei campaniei se vor acorda prin tragere la sorti 30 de seturi Vichy, care contin fiecare 1 fond de ten Vichy Dermablend (Corectare 3D) 30 ml si 1 pensula Vichy pentru machiaj.

Premiile campaniei vor fi acordate prin tragere la sorti ce se va efectua de catre Agentia Digitala, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata. La tragerea la sorti participa toate inscrierile in campanie in perioada 13 mai 2016, ora 00:00:00 – 30 iunie 2016 inclusiv, ora 23:59:59. Tragerea la sorti se va efectua in maxim 5 zile lucratoare de la finalizarea campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Vichy castiga premii tombola Dermablend Corectare 3D dermablend.vichy.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.