105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 30 de gratare electrice Philips!

 admin  14.11.2015  Trageri la sorti,Electrocasnice  3850

concurs Mol

Promoţia Club Tuborg se adresează membrilor înscrişi şi le oferă posibilitatea de a achiziţiona o navetă de 20 de sticle x 0.5L la un preţ special pentru a se bucura din plin pe durata sezonului rece și a sărbătorilor de iarnă. Oferta este disponibilă în benzinăriile MOL cu un discount de 100% la folosirea a 2.558 puncte MultiBonus.

În plus, cei care cumpără cel puţin o ofertă Club Tuborg intră automat în tragerile la sorţi din săptămâna în care a fost efectuată tranzacția şi pot câştiga unul dintre cele 30 de grătare electrice Philips. Tragerile la sorți sunt săptămânale, pe toată durata promoției.

Pentru a beneficia de oferta specială, clienţii MultiBonus trebuie să primească pe adresa de email pe care au declarat-o în momentul înscrierii în program codul de acces pe care să îl menţioneze apoi în benzinăriile MOL.

Preţul special nu include navetele şi sticlele, pe care clienţii trebuie să le achite separat. Numărul maxim de oferte pe care le poate achiţiona un client este de 6 navete, pe toată perioada promoţiei.

Promoţia de iarnă se desfăşoară în perioada 6 noiembrie 2015 – 24 ianuarie 2016 în benzinăriile Mol.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Mol castiga premii concurs Multibonus concurs Tuborg Promotia Club Tuborg gratar Philips puncte MultiBonus


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail