Trageri la sorti • Electrocasnice

Concurs: Castiga unul dintre cele 30 de gratare electrice Philips!

Adăugat de concursoman în data de 2015.11.14 • 3913 vizualizări

concurs Mol

Simte gustul sarbatorilor cu Tuborg!

Promoţia Club Tuborg se adresează membrilor înscrişi şi le oferă posibilitatea de a achiziţiona o navetă de 20 de sticle x 0.5L la un preţ special pentru a se bucura din plin pe durata sezonului rece și a sărbătorilor de iarnă. Oferta este disponibilă în benzinăriile MOL cu un discount de 100% la folosirea a 2.558 puncte MultiBonus.

În plus, cei care cumpără cel puţin o ofertă Club Tuborg intră automat în tragerile la sorţi din săptămâna în care a fost efectuată tranzacția şi pot câştiga unul dintre cele 30 de grătare electrice Philips. Tragerile la sorți sunt săptămânale, pe toată durata promoției.

Pentru a beneficia de oferta specială, clienţii MultiBonus trebuie să primească pe adresa de email pe care au declarat-o în momentul înscrierii în program codul de acces pe care să îl menţioneze apoi în benzinăriile MOL.

Preţul special nu include navetele şi sticlele, pe care clienţii trebuie să le achite separat. Numărul maxim de oferte pe care le poate achiţiona un client este de 6 navete, pe toată perioada promoţiei.

Promoţia de iarnă se desfăşoară în perioada 6 noiembrie 2015 – 24 ianuarie 2016 în benzinăriile Mol.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS