98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3.500 de vouchere de carburant!

 admin  2015.03.05  Vouchere,Castig instant  2190

concurs Michelin

Campania "Optimizati costurile cu Michelin!" va incepe pe data de 2 martie 2015 si se va desfasura pana pe data de 30 iunie 2015.

Prin Produse Participante se va intelege ca urmatoarele produse noi comercializate de catre Organizator pe piata din Romania participa la campanie. Lista cu produsele participante este detaliata in Anexa 1. Produsele participante la campanie sunt disponibile in limita stocului existent.

In cadrul Campaniei se pot inregistra numai persoane juridice si persoane fizice autorizate operatori de transport rutier inregistrati in Romaniasi care achizioneaza cel putin o anvelopa noua pentru camioane sau autocare de la Distribuitorii Michelin din Romania, pe parcursul perioadei de desfasurare a campaniei (2 martie – 30 iunie 2015). Distribuitorii de produse marca Organizatorului nu pot fi participanti la Campanie.

Pentru a se inscrie in campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze minim o anvelopa noua Michelin pentru camioane sau autocare in intervalul 02 martie – 30 iunie 2015 si sa inscrie factura de achizitie accesand site-ul www.promoanvelopecamioane.ro. Utilizatorul se poate inscrie pe site pana la data de 15 iulie 2015, dupa aceasta data inscrierile pe site vor fi inchise. Factura inscrisa trebuie sa fie emisa in perioada promotionala: 02 martie – 30 iunie 2015.

Dupa transmiterea informatiilor obligatorii, Participantul va primi pe adresa de e-mail folosita la inscriere, un e-mail prin care va fi informat ca datele transmise de el sunt verificare si prelucrate. De asemenea va fi informat ca va primi un alt e-mail de validare/invalidare in termen de 30 de zile lucratoare de la data inscrierii.

Pentru fiecare anvelopa Michelin pentru camioane sau autocare cumparata, un participant poate beneficia de un card MOL Blue de combustibil in valoare de 70 RON, valabil in reteaua de benzinarii MOL. Un participant poate beneficia de un maxim de 60 de voucherede combustibil, chiar daca achizitioneaza mai mult de 60 anvelope Michelin participante la campanie.

In cadrul campaniei, Organizatorul va acorda urmatoarele premii, pana la epuizarea stocului de vouchere:

  • 3.500 x voucher carburant

Un participant poate avea dreptul la un Voucher Mol Blue in valoare de 70 RON numai la achizitionarea unei anvelope noi Michelin dintre cele mentionate in Anexa 1, pentru camioane sau autocare.


PARTICIPA LA CONCURS

voucher carburant concurs Michelin concursuri online Voucher Mol BlueNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.