Electronice • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 seturi Braun Face 831 editie premium!

Adăugat de concursoman în data de 2015.02.20 • 2197 vizualizări

concurs bbcollection

Setul contine un epilator facial si o perie de curatare facial cu micro oscilatii.

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei, incepe la ora 10:00:00, pe data de 20 Februarie 2015 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 20 Martie 2015.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura descrisa mai jos, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

  1. Participantul trebuie sa acceseze site-ul bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea "Cate micro-deschideri ale aparatului Braun Face capteaza cele mai fine fire de par?".
  2. Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in: 

  • 3 seturi produse Braun Face 831 editie premium, setul constand in un epilator facial si o perie de curatare facial cu micro oscilatii, fiecare in valoare de 399 lei.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 23 Martie 2015, prin care se vor extrage 3 castigatori si 15 rezerve. 

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS