77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 produse oferite de Secom!

 admin  2015.09.16  Beauty,Trageri la sorti  931

concurs Eva.ro

Uleiul de maracuja, cunoscut si ca fructul pasiunii, este o sursa naturala de piceatanol, un component bioactiv cu rol antiaging, si este bogat in acid gras linoleic, ceea ce il face ideal chiar si pentru ingrijirea tenului cu probleme. Uleiul de maracuja intensifica procesele de regenerare, contribuie la reducerea aspectului ridurilor si al liniilor fine, are efect iluminator si ajuta la reducerea cearcanelor si a pungilor oculare. Uleiul de maracuja contribuie la reglarea secretiei de sebum si la fluidificarea peliculei lipidice de la suprafata pielii, pentru reducerea obturarii porilor si formarii comedoamelor. 

Daca iti doresti o ingrijire delicata, naturala, un produs de calitate, produs cu responsbailitate si ambalat cu grija, alege uleiul de maracuja Secom: Maracuja Pure Special Oil. Produsul contine ulei pur de maracuja, extras prin presare mecanica (pastreaza componentele bioactive si nu sunt utilizati compusi chimici), conservat natural prin adaos de vitamina E. Textura lejera a Maracuja Pure Special Oil permite o absorbtie rapida, nu incarca tenul si nu lasa urme uleioase dupa aplicare. Produsul contine ulei pur de maracuja, extras prin presare mecanica (pastreaza componentele bioactive si nu sunt utilizati compusi chimici), conservat natural prin adaos de vitamina E. Textura lejera a Maracuja Pure Special Oil permite o absorbtie rapida, nu incarca tenul si nu lasa urme uleioase dupa aplicare. 

Iar daca iti doresti sa il incerci, il poti castiga chiar acum.

Participa la concurs in perioada 14 - 21 septembrie 2015, raspunde corect la intrebarea "Cum este obtinut uleiul de maracuja din Maracuja Pure Special Oil, de la Secom?" si poti castiga unul dintre cele 3 produse oferite de Secom.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online castiga premii concurs Secom ser de fructul pasiunii ulei de maracuja