Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 premii mari in valoare de 250 lei fiecare sau unul dintre cele 10 premii in valoare de 100 lei fiecare!

Adăugat de concursoman în data de 2015.10.13 • 1776 vizualizări

concurs Daedalus Online

Tipuri de mancare.

Participa la sondajul "Tipuri de mancare" si poti castiga unul dintre cele 3 premii mari in valoare de 250 lei fiecare sau unul dintre cele 10 premii in valoare de 100 lei fiecare.

Perioada de desfasurare a prezentei campanii va fi 25 septembrie 2015 - 31 octombrie 2015. Campania se desfasoara exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa faca parte din panelul Daedalus Online;
  • sa raspunda la chestionarul primit pe email pentru aceasta campanie si sa duca la final acest studiu respectand toate conditiile impuse;

Un participant va avea dreptul sa participe de pe un singur cont pe durata campaniei. In cazul in care organizatorul va identifica mai multe conturi ca apartinand aceluiasi participant, acesta isi rezerva dreptul a anula atat conturile cat si participarile acestuia.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 3 premii in valoare de 250 lei fiecare;
  • 10 premii in valoare de 100 lei fiecare.

Nu se permite schimbarea premiilor oferite in cadrul acestei campanii.

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti in ziua de 01 noiembrie 2015. Castigatorii vor fi contactati prin email iar numele lor vor fi afisate pe site in ziua extragerilor.

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS