Castiga unul dintre cele 3 pachete VIP la Neversea
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

409.24
miliarde de lei,
adica

409.239.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 pachete VIP la Neversea, unul dintre cele 10 telefoane Samsung Galaxy S9+ sau una dintre cele 15 invitatii duble la Neversea!

 admin  2018.06.11  Telefoane,Vouchere,Trageri la sorti,Invitatii  443

concurs Orange

Bucură-te de o reducere de 22% din pretul standard, adica doar 385 lei (toate taxele incluse) pentru un Abonament Acces General la toate cele 4 zile de festival, dacă ești client Orange.

Tot ce trebuie să faci, dacă vrei să achiziționezi biletul online, este să introduci numărul tău de telefon în câmpul de pe pagina campaniei și în câteva momente, vei primi prin SMS un cod de verificare. Reducerea este valabila în limita a două abonamente per număr de telefon Orange. Codul se va trimite prin SMS exclusiv numerelor de telefon mobil din rețeaua Orange.

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să primești un tratament de star la festival? 

Cu Orange ai șansa de a caștiga unul dintre cele 3 pachete VIP ce conține o invitație la festival pentru 2 persoane de tip VIP, transport cu elicopterul de la București la Constanța și înapoi, cazare în Constanța la un hotel de 4* și transport cu Orange Taxi la festival, în fiecare zi.

Surprinde și distribuie momentele de neuitat de la festivalurile verii cu unul dintre cele 10 telefoane Samsung Galaxy S9+ sau bucură-te cu cel mai bun prieten de Neversea, cu una dintre cele 15 invitații duble pe care le mai poți castiga prin tragerea la sorti.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți de pe numarul tau de telefon Orange un SMS cu textul « Neversea » la numărul 321, până la 28 iunie inclusiv și ești înscris automat în tragerea la sorți.

Câștigătorii premiilor vor fi anunțați pe această sectiune până la 20 iunie 2018.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Orange castiga premii Neversea 2018 bilet Neversea Neversea 5 - 8 iulie