82
concursuri
active
Premii
in valoare de

662.37
miliarde de lei,
adica

662.371.508,00
RON
11289
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 2.000 de espressoare de cafea marca Beanz tip Wave + 1 cutie cu 16 capsule de cafea prajita si macinata pentru espressorul de cafea Beanz!

 admin  2018.02.13  Trageri la sorti,Castig instant,Electrocasnice  1636

avon.ro

concurs Doncafe

La promotie vor participa produsele: Cafea prajita si macinata: Doncafe Selected 300 gr, Doncafe Selected 600 gr, Doncafe Elita 250 gr, Doncafe Elita 500 gr. Produsele participante vor avea un design special care anunta Promotia. Produsele participante la Promotie vor putea fi achizitionate in limita stocului disponibil.

Pentru a putea participa la promotie, consumatorii trebuie sa achizitioneze produsele participante la promotie si sa caute in interiorul pachetului participant la promotie tichetul castigator. Tichetele existente in produsele participante sunt ambalate in material protector care previne contactul premiilor cu continutul produselor, pentru protejarea acestora. Pe tichete sunt imprimate coduri alfanumerice unice formate din 16 caractere. Codurile alfanumerice au fost generate automat si aleator de catre o terta parte a organizatorului. 

In cadrul promotiei pot fi acordate 2.000 de premii castigate pe loc. Un premiu este format din 1 espressor de cafea marca Beanz tip Wave + 1 cutie cu 16 capsule de cafea prajita si macinata pentru espressorul de cafea Beanz.

In cadrul campaniei, un participant poate castiga mai multe premii.

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, incepand cu data de 01 Februarie 2018 si pana la momentul epuizarii stocurilor promotionale.

Organizatorul concursului este Strauss Romania S.R.L. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Doncafe castiga premii

Nu rata nici un CONCURS!
ABONEAZĂ-MĂ