Acest concurs a expirat în data de 2018-05-01. Vezi concursurile active aici.
Momentele tale sunt mai pretioase ca niciodata! Cauta in pachet! Poti castiga un espressor BeanZ Cafe. Afla detalii.

La promotie vor participa produsele: Cafea prajita si macinata: Doncafe Selected 300 gr, Doncafe Selected 600 gr, Doncafe Elita 250 gr, Doncafe Elita 500 gr. Produsele participante vor avea un design special care anunta Promotia. Produsele participante la Promotie vor putea fi achizitionate in limita stocului disponibil.

Pentru a putea participa la promotie, consumatorii trebuie sa achizitioneze produsele participante la promotie si sa caute in interiorul pachetului participant la promotie tichetul castigator. Tichetele existente in produsele participante sunt ambalate in material protector care previne contactul premiilor cu continutul produselor, pentru protejarea acestora. Pe tichete sunt imprimate coduri alfanumerice unice formate din 16 caractere. Codurile alfanumerice au fost generate automat si aleator de catre o terta parte a organizatorului. 

In cadrul promotiei pot fi acordate 2.000 de premii castigate pe loc. Un premiu este format din 1 espressor de cafea marca Beanz tip Wave + 1 cutie cu 16 capsule de cafea prajita si macinata pentru espressorul de cafea Beanz.

In cadrul campaniei, un participant poate castiga mai multe premii.

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, incepand cu data de 01 Februarie 2018 si pana la momentul epuizarii stocurilor promotionale.

Organizatorul concursului este Strauss Romania S.R.L. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.