Beauty • Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 2 vouchere de 135 lei, oferite de Nomasvello Romania!

Adăugat de concursoman în data de 2015.08.19 • 1018 vizualizări

concurs Eva.ro

Pentru o vara insorita, fara griji, alege sa incepi tratamentul de epilare definitiva pe piele bronzata!

Stiai ca epilarea definitiva este eficienta si sigura chiar si pe pielea  bronzata, prin tehnologia No+Vello Sun&Safe?. Epilarea definitiva cu IPL este singurul remediu impotriva foliculitei si  este posibil acum si pe piele bronzata gratie tehnologiei Sun&Safe, patentata de Nomasvello Romania.

In timpul tratamentului specialistii Nomasvello (No+vello) utilizeaza un gel conductor, care directioneaza lumina intens pulsata catre radacina foliculilor. Astfel, tratamentul este eficient si sigur, inlaturand pilozitatea nedorita si lasand pielea perfect catifelata.

Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului (epilare definitiva). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de epilare definitiva in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata. 

Pentru o vara insorita, fara griji, alege sa incepi tratamentul de epilare definitiva pe piele bronzata!

Participa la concurs in perioada 18 - 31 august 2015 raspunde corect la intrebarea "Ce tehnologie sta la baza epilarii definitive, eficienta si sigura chiar si pe pielea bronzata?" si poti castiga unul dintre cele 2 vouchere de 135 lei, oferite de  Nomasvello Romania!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS