Acest concurs a expirat în data de 2015-02-14. Vezi concursurile active aici.
In luna dragostei, Desteptarea te premiaza cu HTC One Mini 2.

Concursul intitulata “In luna dragostei Desteptarea te premiaza cu HTC One Mini 2” se desfasoara in perioada 12 – 13 februarie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Desteptarea, in zilele de joi si vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 08:00 – 09:00 A.M.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programele Europa FM si sa sune la numarul 0372.069.599 (numar cu tarif normal) pentru a intra in direct cu moderatorii emisiunii matinale „Desteptarea” cu George Zafiu si Vlad Petreanu.

Ascultatorii care vor intra in direct vor fi supusi probei de foc. Proba de foc consta in difuzarea de catre moderatorii emisiunii matinale “Desteptarea” – George Zafiu si Vlad Petreanu, a unui fragment dintr-o piesa de dragoste, iar ascultatorul are la dispozitie 8 secunde in care trebuie sa recunoasca artistul sau numele piesei. Daca timpul s-a scurs si ascultatorul nu a reusit sa recunoasca nici artistul si nici numele piesei, se va lua un alt ascultator in direct. 

Ascultatorul care a reusit sa recunoasca numele artistului sau numele piesei in cele 8 secunde pe care le are la dispozitie, va fi declarat castigator a unui telefon HTC One Mini 2. 

Se acorda 2 premii care constau in 2 telefoane, cate 1 per concurs (zi). Un premiu cuprinde: 1 telefon HTC One Mini 2 (330 Euro+TVA).