Acest concurs a expirat în data de 2015-02-21. Vezi concursurile active aici.
Romanii Prefera.

Concursul se desfasoara in perioada 5 februarie, ora 10:00 - 20 februarie 2015, pana la ora 24:00.

Utilizatorii pot participa la Concurs prin accesarea paginii web romaniiprefera.ro si intrarea in sectiunea concurs unde vor vota micul dejul preferat din cele 6 variante propuse de organizator.

Pentru ca o inscriere sa poata fi considerata valida, utilizatorul trebuie sa completeze corect formularul de concurs:

  • campul obligatoriu corespunzator numelui si prenumelui;
  • campul obligatoriu corespunzator numarului de telefon mobil in format national de 10 cifre la care poate fi contactat utilizatorul, in eventualitatea desemnarii acestuia drept castigator;
  • campul obligatoriu corespunzator localitatii si adresei de domiciliu / resedinta unde poate fi gasit;
  • campul obligatoriu corespunzator acordului pentru colectarea, prelucrarea si introducerea in baza de date a organizatorului a datelor personale comunicate.

Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii sau completarea lor cu informatii / date inexistente sau incorecte poate duce la imposibilitatea contactarii in caz de castig, precum si la invalidarea inscrierii si / sau a premiului. Completarea campurilor facultative din formular este optionala si nu conditioneaza inscrierea in Concurs.

ln cadrul Concursului se vor acorda, prin tragere la sorti, urmatoarele premii:

  • 100 x prajitoare de paine Bosch, in valoare de 134 RON, cu TVA inclus.
  • 100 x blender + chopper Bosch, in valoare de 201 RON, cu TVA inclus.

Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul Concursului este 33.500 RON cu TVA inclus.

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti, tragere ce va fi efectuata de catre un calculator prin utilizarea unui sistem care asigura atat confidentialitatea, cat si aleatoritatea extragerii. La tragerea la sorti vor participa toate formularele completate in perioada 5 februarie, ora 10:00 - 20 februarie 2015, pana la ora 24:00.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor Concursului se va efectua in data de 25 februarie 2015, la sediul Organizatorului, in prezenta notarului public si a unui reprezentant al Organizatorului. Vor fi desemnati 200 de castigatori - mai intai pentru prajitoare, iar mai apoi pentru blender + chopper.