Acest concurs a expirat în data de 2015-09-26. Vezi concursurile active aici.
Factura ta prin MyVodafone.

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei in perioada 21.08.2015 - 25.09.2015 pana la ora 23:59:59.

La Campanie poate participa orice persoana fizica, utilizator activ al serviciilor de comunicatii electronice Vodafone, cetatean roman cu domiciliul sau resedinta in Romania, sau cetatean strain rezident pe teritoriul Romaniei, care a implinit varsta de 18 ani, care detine un abonament Vodafone la data demararii Campaniei.

Pentru a se inscrie in Campanie, trebuie sa fie urmati urmatorii pasi:

  • a. Clientul se logheaza in cont si opteaza pentru plata facturii de servicii transmise de Vodafone prin intermediul  Aplicatiei MyVodafone.
  • b. Clientul efectuaza plata electronica a facturii prin aplicatie, in integralitatea sumei inscrise pe factura, folosind cardul bancar.

Numerele de telefon cu care Participantii se inscriu in Campanie sunt inregistrate si memorate in sistemul tehnic utilizat de Organizator pe toate Durata Campaniei. Utilizarea serviciului promovat pe Durata Campaniei implica acceptul Participantului de a fi inclus in tragerea la sorti a Organizatorului.

Participantul care nu doreste sa participe la Campanie ca urmare a utilizarii serviciului promovat va putea solicita gratuit, in orice moment, sa nu mai participe la Campanie, prin transmiterea unei cereri scrise trimise la adresa Organizatorului din Bucureşti, Piaţa Charles de Gaulle nr. 15, Sector 1. Ulterior primirii acestei solicitari, Participantul nu va mai participa la tragerea la sorti ulterioara inregistrarii cererii sale si isi va pierde dreptul de a castiga unul dintre premiile din cadrul Campaniei.

Premiile prin tragere la sorti:

  • Se acorda 10 premii constand in cate un telefon Vodafone Ultra 6

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor se va realiza in data de 25.09.2015, orele 10:00 AM. La aceasta tragere la sorti, se vor extrage electronic 10 numere de telefon ale castigatorilor cat si 10 numere de telefon ale rezervelor.