76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 seturi Silan pentru un an!

 admin  2014.08.06  Beauty,Diverse,Trageri la sorti  2646

concurs Silan

Cu noul Silan Clasic, este acum posibil sa pastrezi mirosul proaspat al rufelor timp de 8 saptamani* in dulap. Noua formula este imbogațita cu capsule inovatoare de parfum care ofera o noua dimensiune a prospețimii de lunga durata. Cu o noua tehnologie, balsamul Silan ofera si o moliciune incredibila, astfel incat sa simti hainele atat de placute la atingere pe cat de bine miros.

Noul Silan Clasic este disponibil in 3 variante de parfum, cu note de prospetime inspirate din natura si care te fac sa visezi: Silan Clasic Mediteranean, Silan Lilac Garden si Silan Fresh Spring.

Balsamul Silan Mediteranean, cu parfum de vara, iti aduce o briza delicata de prospețime si sentimentul ca rufele se usuca sub un cer de vara albastru. Ori de cate ori te misti sau iti atingi hainele, capsulele inovatoare de parfum se activeaza si elibereaza un miros proaspat.

Daca vrei sa te bucuri si tu de prospetime, intra in concurs! Premiile constau in 5 sticle de balsam de rufe Silan Mediterranean de 2 litri fiecare.

Pentru a te numara printre castigatori raspunde corect la intrebarea: “Cat dureaza parfumul noului Silan?” si intra in tragerea la sorti.

Concursul se desfasoara in intervalul 31 iulie – 11 august.


PARTICIPA LA CONCURS

Silan Clasic concursuri