Beauty • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 seturi Barbara Hoffmann!

Adăugat de concursoman în data de 2014.10.16 • 1397 vizualizări

concurs Barbara Hoffmann

In ce tara sunt produse instrumentele de make-up Barbara Hofmann?

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei, incepe la ora 10:00:00, pe data de 15 Octombrie 2014 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 14 Noiembrie 2014.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura descrisa mai jos, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

  1. Participantul trebuie sa acceseze site-ul bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea adresata de catre Organizator la sectiunea din Site destinata Concursului Barbara Hoffmann.
  2. Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 17 Noiembrie 2014, prin care se vor extrage 10 castigatori si 50 rezerve.

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in: 

  • 5 seturi Barbara Hofmann (perie pentru pudra, aplicator fard pleoape, burete pentru machiaj, 2 aplicatoare duble cu periuta mica), fiecare in valoare de 85 lei.
  • alte 5 seturi Barbara Hofmann (perie unghiulara pentru blush, aplicator fard pleoape, burete pentru machiaj, 2 aplicatoare duble cu periuta mica), fiecare in valoare de 70 lei.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS