Diverse • Jucarii • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 hoverboard-uri si 1.000 seturi de ping pong!

Adăugat de concursoman în data de 2016.06.27 • 4777 vizualizări

concurs Ciuc Radler

Ciuc Radler premiaza exploratorul de oras!

Campania „Ciuc Natur Radler® premiaza exploratorul de oras” va incepe la data de 01 iunie 2016 si se va incheia in data de 10 august 2016, sfarsitul zilei. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele Mega Image, Billa, Profi, Carrefour Market, Carrefour Online, Carrefour Supeco si Penny, unde se comercializeaza produsele participante in campanie si sunt semnalizate cu materiale promotionale de informare a consumatorilor.

La aceasta campanie participa produsele companiei Heineken Romania S.A., marca Ciuc Natur Radler® si Ciuc Natur Radler® 0.0, comercializate in magazinele retail participante la promotie.

Consumatorii care achizitioneaza din magazinele participante cel putin 1 unitate de vanzare de produs dintre produsele participante Ciuc Natur Radler® sau Ciuc Natur Radler® 0.0, au posibilitatea de a participa la campanie.

Pentru a participa la prezenta campanie, in continuare, cumparatorul trebuie sa inscrie pe site-ul campaniei, in perioada de desfasurare a campaniei numarul bonului de casa urmat de numele magazinului.

In campanie se vor acorda un numar determinat de 1.010 de premii ce constau in:

  • 1.000 seturi de ping pong
  • 10 hoverboard-uri

Tragerea la sorti publicitara pentru desemnarea castigatorilor se va efectua in termen de maxim 10 zile lucratoare de la finalizarea campaniei.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS