98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 hoverboard-uri si 1.000 seturi de ping pong!

 admin  2016.06.27  Diverse,Jucarii,Trageri la sorti  4627

concurs Ciuc Radler

Campania „Ciuc Natur Radler® premiaza exploratorul de oras” va incepe la data de 01 iunie 2016 si se va incheia in data de 10 august 2016, sfarsitul zilei. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele Mega Image, Billa, Profi, Carrefour Market, Carrefour Online, Carrefour Supeco si Penny, unde se comercializeaza produsele participante in campanie si sunt semnalizate cu materiale promotionale de informare a consumatorilor.

La aceasta campanie participa produsele companiei Heineken Romania S.A., marca Ciuc Natur Radler® si Ciuc Natur Radler® 0.0, comercializate in magazinele retail participante la promotie.

Consumatorii care achizitioneaza din magazinele participante cel putin 1 unitate de vanzare de produs dintre produsele participante Ciuc Natur Radler® sau Ciuc Natur Radler® 0.0, au posibilitatea de a participa la campanie.

Pentru a participa la prezenta campanie, in continuare, cumparatorul trebuie sa inscrie pe site-ul campaniei, in perioada de desfasurare a campaniei numarul bonului de casa urmat de numele magazinului.

In campanie se vor acorda un numar determinat de 1.010 de premii ce constau in:

  • 1.000 seturi de ping pong
  • 10 hoverboard-uri

Tragerea la sorti publicitara pentru desemnarea castigatorilor se va efectua in termen de maxim 10 zile lucratoare de la finalizarea campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Ciuc Radler castiga premii Ciuc Natur Radler castiga hoverboard concurs CiucNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.