105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 Gift Box-uri Premium oferite de HempSex!

 admin  30.01.2015  Beauty,Trageri la sorti  1151

concurs HempSex

HempSex aduce Omega 3 în dormitor pentru o îngrijire intimă de înaltă calitate! Datorită proprietăţilor de hidratare, regenerare şi vindecare, extrem de benefice pentru piele, uleiul din seminţe de cânepă şi extractul din seminţe de cânepă au fost alese ca ingrediente principale ale gamei de produse naturale de îngrijire intimă HempSex. Bucuraţi-vă de beneficiile extraordinare ale acestora direct în dormitorul dumneavoastră utilizând produsele HempSex. Pentru o viaţă sexuală Naturală, Sănătoasă şi Împlinită.

Gift Box-ul: un cadou ideal pentru cuplurile care vor să aducă ceva nou în viața lor intimă. 

Răspunde corect la întrebarea "Câte produse conţine gama HempSex şi care sunt acestea?" şi poţi câştiga unul dintre cele 10 Gift box-uri Premium.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care au postat un comentariu in pagina concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 30 ianuarie – 31 martie 2015.

Extragerile sunt efecuate automat cu ajutorul calculatorului astfel: prima extragere va avea loc pe data de 27 februarie 2015 si a doua extragere va avea loc pe data de 31 martie 2015.

Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, copie dupa cartea de identitate, numarul de telefon si adresa completa, la adresa concurs@eva.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs HempSex concursuri online Ulei lubrifiant HempSex Gel lubrifiant HempSex Crema intima HempSex Gel de spalare intima HempSex


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail