98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele skateboard-uri cu motor sau alte premii garantate!

 admin  2015.05.20  Diverse,Trageri la sorti  2373

concurs Snickers

Loteria publicitara se va desfasura in perioada 20.04 - 14.06.2015 in top magazine dupa cum urmeaza: Carrefour (20 de locatii), Auchan (20 de locatii) si Kaufland (10 locatii de pe intregul teritoriul al Romaniei). Fiecare magazin participant este detaliat ca locatie in Anexa 1.

La aceasta loterie publicitara participa produsele comercializate individual marca Snickers, comercializate in magazinele participante de pe teritoriul Romaniei.

Pentru a se inscrie in loterie, participantii trebuie sa achizitioneze in perioada loteriei minim 1 produs participant, sa pastreze bonul fiscal si sa inscrie numarul bonului fiscal in loterie prin inscrierea pe pagina de Facebook Snickers. Participantilor le este recomandat sa pastreze bonul/bonurile inscris/e in Loterie, pentru a putea valida o eventuala alocare de premiu in caz de castig.

Pe pagina de Facebook va exista o sectiune speciala unde consumatorii care au achizitionat produse participante, vor completa urmatoarele date: Nume, Prenume, Numar de telefon, Adresa de Email si Numarul bonului fiscal pentru validarea achizitiei.

In cadrul Loteriei publicitare se vor acorda urmatoarele categorii de premii:

 • Premii garantate:
  • 210 x Tricou Gremlin
  • 7.600 x Sticker Gremlin
  • 3.000 x Bratari Gremlin
  • 2.000 x Snickers Baton 20 grame
  • 180 x Rucsac Gremlin
  • 2.000 x Magnet Gremlin
 • Premiu prin tragere la sorti:
  • 10 skateboard-uri electrice Snickers

Premiile garantate vor fi acordate de catre promoteri, in interiorul magazinelor participante exclusiv in timpul programului promoterilor. In momentul in care un consumator decide sa achizitioneze produsele participante pentru a beneficia de premiul garantat, acesta va merge dupa casele de marcat la standul de premiere, unde un promoter va valida dreptul de participare. Promoterul va solicita consumatorului urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume si numar de telefon. Un participant poate castiga maxim 5 premii garantate pe zi. Premiile garantate se ofera in limita stocului disponibil. 

Premiile prin tragere la sorti vor fi acordate in prezenta unei comisii de extragere alcatuita din 2 reprezentanti ai Organizatorului si un reprezentant Mars Romania, la sediul celei din urma, in perioada 20 - 24 Iunie 2015. Tragerea la sorti se va realiza prin folosirea unui program informatic de extrageri computerizat, pe baza unui algoritm electronic, de tipul random.org. Pentru fiecare numar de bon inscris in Loterie, participantul poate castiga maxim un premiu prin tragere la sorti. Premiul va fi puse in posesia castigatorilor in maxim 2 luni calendaristice de la data extragerilor.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Snickers premii garantate castiga premii Snickers Gremlin 2015Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.