Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-12-27. Vezi concursurile active aici.
Care este sloganul brand-ului DIESEL?

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei,  incepe la ora 10:00:00, pe data de 27 Noiembrie 2014 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 26 Decembrie 2014.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura descrisa mai jos, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

  • Participantul trebuie sa acceseze site-ul bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarile adresata de catre Organizator la sectiunea din Site destinata Concursului Diesel.
  • Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • prima extragere: se vor extrage 2 castigatori si 10 rezerve pentru premiile constand in 2 ceasuri barbatesti DIESEL (cod de referinta DZ1116, cod intern de inregistrare CKDZ678) din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.
  • a doua extragere: se vor extrage 2 castigatori si 10 rezerve pentru premiile constand in 2 ceasuri barbatesti DIESEL (cod de referinta DZ1513, cod intern de inregistrare CKDZ810) din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.
  • a treia extragere: se vor extrage 2 castigatori si 10 rezerve pentru premiile constand in 2 ceasuri barbatesti DIESEL (cod de referinta DZ1384, cod intern de inregistrare CKDZ730) din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament. 

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in: 

  • 2 ceasuri barbatesti DIESEL, cod de referinta DZ1384, in valoare fiecare de 535.99 lei;
  • 2 ceasuri barbatesti DIESEL, cod de referinta DZ1513, in valoare fiecare de 535.99 lei;
  • 2 ceasuri barbatesti DIESEL, cod de referinta DZ1384, in valoare fiecare de 445.99 lei;

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 29 Decembrie 2014, prin care se vor extrage 6 castigatori si 30 rezerve.