Acest concurs a expirat în data de 2015-10-31. Vezi concursurile active aici.
Uita de grija medicamentelor de sinteza!

Uită de grija medicamentelor de sinteză!

Poţi preveni sau chiar trata diverse tipuri de infecţii doar cu ajutorul naturii, în mod eficient și fără efecte adverse. Există numeroase plante medicinale si condimente sau legume care, pe lângă faptul că sunt sănătoase, au efect antibiotic. Spune-ne un astfel de remediu și poți câștiga unul din cele 5 premii constând în Capsule Biomicin Forte + Ceai Hapciu Sudorific sau Biomicin Forte + Ceai Diurosept, la alegere.

Capsulele Biomicin Forte contribuie la eliminarea microorganismelor potențial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar și de la nivelul pielii. Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale (de exemplu din 100 kg cimbru se obţin 500 grame de ulei esenţial) de aceea sunt şi cele mai eficiente remedii naturale pentru menținerea sănătății.

Ceaiul Hapciu Sudorific ajută la eliminarea disconfortului respirator.

Ceaiul Diurosept  susţine funcţia excretoare a rinichilor.

Așteptăm răspunsurile voastre până vineri, 30 octombrie 2015, când vom anunța cei 5 câștigători. Vă ținem pumnii și așteptăm cu interes comentariile voastre!