Castiga unul din cele 5 premii constand in Capsule Biomicin Forte
60
concursuri
active
Premii
in valoare de

348.84
miliarde de lei,
adica

348.839.387,00
RON
11524
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 5 premii constand in Capsule Biomicin Forte + Ceai Hapciu Sudorific sau Biomicin Forte + Ceai Diurosept, la alegere!

 admin  2015.10.12  Health & Fitness,Trageri la sorti  1290

concurs Fares

Uită de grija medicamentelor de sinteză!

Poţi preveni sau chiar trata diverse tipuri de infecţii doar cu ajutorul naturii, în mod eficient și fără efecte adverse. Există numeroase plante medicinale si condimente sau legume care, pe lângă faptul că sunt sănătoase, au efect antibiotic. Spune-ne un astfel de remediu și poți câștiga unul din cele 5 premii constând în Capsule Biomicin Forte + Ceai Hapciu Sudorific sau Biomicin Forte + Ceai Diurosept, la alegere.

Capsulele Biomicin Forte contribuie la eliminarea microorganismelor potențial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar și de la nivelul pielii. Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale (de exemplu din 100 kg cimbru se obţin 500 grame de ulei esenţial) de aceea sunt şi cele mai eficiente remedii naturale pentru menținerea sănătății.

Ceaiul Hapciu Sudorific ajută la eliminarea disconfortului respirator.

Ceaiul Diurosept  susţine funcţia excretoare a rinichilor.

Așteptăm răspunsurile voastre până vineri, 30 octombrie 2015, când vom anunța cei 5 câștigători. Vă ținem pumnii și așteptăm cu interes comentariile voastre!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Fares castiga premii Capsulele Biomicin Forte Ceaiul Hapciu Sudorific Ceaiul Diurosept