76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 35 de premii constand in bonuri de combustibil!

 admin  2015.07.27  Vouchere,Trageri la sorti  1360

concurs PayPoint

Campania "Drumuri bune cu PayPoint! - II" va începe la data de 27 iulie 2015 şi se va desfăşura până la data de 31 august 2015, ora 16:00.

Pentru a putea să se înscrie în concurs, fiecare participant trebuie:

  • să deţină un cont de Facebook propriu şi valid;
  • să fie sau să devină, înainte să iniţieze aplicaţia, fan al paginii de Facebook a organizatorului, prin accesarea butonului "Like" ("Imi place");
  • să acceseze aplicaţia numită „Drumuri bune cu PayPoint! - II” disponibilă pe pagina de Facebook PayPoint Romania pe perioada de desfăşurare a campaniei;
  • să completeze formularul aplicaţiei cu urmatoarele date: nume, prenume (aceste date trebuie fie complete, sa coincida intocmai cu cele din BI/CI), adresă e-mail, vârstă, numar de telefon valid, localitate şi judeţ;
  • să completeze campul liber precedat de "Introduceti REF" cu seria de referinta (REF) disponibila pe chitanta (bonul) emisă de terminalul PayPoint la finalul tranzactiei de plata pentru contravaloarea rovinietei, tranzacţie efectuată in perioada concursului; pentru a asigura acuratetea datelor, seria de referinta (REF) trebuie reintrodusa. Seria de referinţă (REF) reprezinta o serie alfanumerica de 12 caractere, precedata de ‘REF’, pozitionata deasupra mesajului "Chitanta dovada plata vinieta".
  • să apese butonul "Trimite" din Formular;

În cadrul acestei campanii promotionale organizatorul oferă 35 premii prin tragere la sorti electronica, dupa cum urmeaza:

  • 20 premii in valoare de 300 lei fiecare (TVA inclus), in bonuri de combustibil
  • 15 premii in valoare de 500 lei fiecare (TVA inclus), in bonuri de combustibil

Bonurile de combustibil sunt utilizabile in toate statiile de pe teritoriul Romaniei ale emitentului (OMV Petrom). Bonurile au valabilitate nedeterminata si vor putea fi utilizate doar pentru achizitionarea de carburant.

Dupa finalul campaniei, pe data de 3 septembrie 2015, se vor extrage in total 35 castigatori, prin tragere la sorti electronica. La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide receptionate in perioada campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs PayPoint castiga premii bonuri de combustibil concurs