108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 30 vouchere in valoare de 100 RON fiecare!

 admin  2016.04.03  Vouchere,Trageri la sorti  1509

concurs Mega Image

Campania va începe pe data de 30 martie 2016, ora 00:00:00 și va dura până pe 30 aprilie 2016, ora 23:59:59, in magazinele in reteaua Mega Image (44 magazine).

Produsele participante la campanie sunt toate produsele Vanish, Air Wick, Calgon, Cillit, Finish si Dettol, aflate la vanzare pe teritoriul României in reteaua de magazine Mega Image.

Pentru înscrierea valabilă în vederea participării la campanie este necesară îndeplinirea cumulativă a  următoarelor condiții:

  • să achiziţioneze produse participante la campanie in valorile aratate mai sus în perioada campanie;
  • să trimită în perioada campaniei numărul bonului fiscal şi numele magazinului de unde a achiziţionat, prin SMS, la numărul 1703 (număr cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul). Un mesaj SMS trebuie să conţină un singur număr de bon fiscal şi un singur nume de magazin.
  • să păstreze în original bonul/bonurile fiscale de achiziție a produselor. Bonul/bonurile fiscale trebuie sa fie in original sau copie conform cu originalul ce include şi stampila magazinului înscris /înscrise în campanie necesare pentru validare în cazul câştigului până în momentul afişării de către organizator a listei finale a câştigătorilor.
  • după ce numărul bonului şi numele magazinului de unde au achiziţionat au fost trimise prin SMS la numărul 1703, participanţii vor primi un mesaj de confirmare.

In cadrul acestei campanii sunt acordate, prin tragere la sorti, 30 premii, fiecare premiu in valoare de 100 lei (TVA inclus). Fiecare premiu consta in 2 tichete cadou, fiecare in valoare nominala de cate 50 lei (TVA inclus).

Tragerea la sorţi va fi electronică și se va desfăşura în prezenţa unui reprezentant RB România şi a unui notar public. Tragerea la sorti pentru acordarea premiilor va avea loc in maxim 14 zile calendaristice, dupa data incheierii campaniei in reteaua Mega Image.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Mega Image castiga premii castiga voucher concurs Vanish concurs Air Wick concurs Calgon concurs Cillit concurs Finish concurs DettolNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.