98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
54
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 30 de carduri de carburant Mol Blue in valoare de 300 de lei fiecare!

 admin  2015.01.14  Vouchere,Trageri la sorti  1547

concurs Mol

Campania "Extra beneficii MultiBonus!” va începe la data de 13 ianuarie 2015, ora 17:00:00 şi se va încheia la data de 28 februarie 2015, ora 23:59:59.

Produsele participante la această campanie sunt carburanţii MOL (Benzină Tempo Plus 95, Benzină Tempo Plus 98, Benzină EVO 99, Motorină Tempo Plus EuroDiesel, Motorină EVO Diesel Euro 5, GPL) comercializaţi în benzinăriile MOL Romania .

În cadrul acestei campanii Organizatorul oferă prin tragere la sorti, la finalul campaniei, 30 de carduri de carburant MOL Blue in valoare de 300 de lei.

Pentru alimentarile de minimum 15 litri din perioada campaniei, clientii MultiBonus participanti vor primi un numar dublu de puncte fata de cele acumulate conform Regulamentului de functionare a programului MultiBonus. Punctele aditionale vor fi incarcate in contul clientilor in data de 3 martie 2015.

Pentru a participa la campanie, participantul va achiziţiona minimum 15 litri de carburant MOL din reţeaua benzinăriilor MOL participante la campanie, în perioada de desfăşurare a Campaniei, achitând cu numerar sau card bancar şi utilizând cardul MultiBonus pentru acumularea de puncte. Alimentarea prin card de carburant, fie acesta card MOL, DKV, UTA sau EuroShell, nu se va considera achiziţionare de carburant în sensul prezentului Regulament. Utilizatorii de carduri MOL RED si MOL Blue se califica pentru a participa la aceasta campanie.

Participanţii la această campanie au dreptul să participe cu un număr nelimitat de alimentări de carburant.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor va fi desfăşurată în data de 3 martie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

beneficii MultiBonus concurs Mol concurs MultiBonus Mol Blue concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.