Acest concurs a expirat în data de 2014-12-17. Vezi concursurile active aici.
In cat timp sunt livrate produsele aflate pe stoc?

Te-ai pregatit pentru un maraton senzational de cumparaturi pentru cei dragi, de Craciun? Iata ocazia perfecta sa achizitionezi cadouri de Mos Craciun si pentru celelalte ocazii festive de sarbatori. RealMagazin, locul in care gasesti produse pentru casa (ustensile de bucatarie, textile, mobila, decoratiuni, electronice), bijuterii si alte accesorii sic pentru cei mici si cei mari, ti-a pregatit un cadou pe placul tau, ca sa umpli sacul Mosului cu cadouri de calitate, fara sa iti sacrifici bugetul si fara sa pierzi timpul prin magazine.

Castiga unul dintre cele trei vouchere in valoare de 100 lei oferite de RealMagazin si intra in sectiunea Promotiile Saptamanii si comanda rapid, inainte de epuizarea stocului, produsele care iti fac cu ochiul. Gasesti aici idei geniale de cadouri pentru Mos Craciun, accesorii pentru prajituri apetisante pentru mesele festive, solutii de organizare a locuintei (extrem de utile cand faci curatenia de sarbatori!) sau vesela cu un design deosebit, cum numai RealMagazin iti poate oferi, pe care ti le vom livra in numai 48 ore.
 
Raspunde corecta la intrebarea "In cat timp sunt livrate produsele aflate pe stoc?" si poti castiga unul dintre cele trei vouchere in valoare de 100 lei oferite de RealMagazin.