Acest concurs a expirat în data de 2015-12-25. Vezi concursurile active aici.
Concursul de Craciun #dorintameadeazi.

Se spune ca, daca impartasim cu ceilalti dorintele noastre, universul comploteaza si face ca acestea sa devina realitate. Ani la rand i-am scris Mosului, am trimis scrisori, am facut liste si... am asteptat. Cand eram mici ceream jucarii, apoi pe masura ce mai cresteam misiunea Mosului devenea tot mai grea - ceream ipad-uri, gadget-uri, vacante la Paris. Ne-am gandit ca anul acesta sa cereti altceva, mai putin palpabil, lucruri care nu se gasesc pe rafturile supermarketurilor: veselie, relatii frumoase, parinti sanatosi, copii, zambete... ne-am gandit sa va umplem wall-urile de dorinte! 

Si pentru toate acestea, ne vom revansa prin 24 de premii surpriza.

Astfel, in perioada 01.12.2015 – 24.12.2015, ora 23.59, vom organiza Concursul de Craciun #dorintameadeazi.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in competitie:

  • Sharuiesti afisul zilnic al concursului #dorintameadeazi impreuna cu un altfel de mesaj pentru Mos Craciun – cat mai creativ si mai apropiat emotiilor tale. Mesajul va trebui sa cuprinda si hastagul #dorinameadeazi.

De exemplu:
„Draga Mosule, pentru ca de Craciun, cu totii vrem sa fim mai buni si sa aducem bucurie celor din jurul nostru, #dorintameadeazi este sa ma inveti sa fiu recunoscator”.

Castigatorii vor fi anuntati zilnic, incepand cu 02.12.2015 si pana 25.12.2015, la ora 10.00, pentru ziua precedenta. Vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul random.org 24 de castigatori. In fiecare zi vor intra in tragerea la sorti doar participantii din ziua respectiva.

Fiecare castigator va primi unul din cele 24 de premii puse in concurs; premiile vor fi dezvaluite treptat, dupa extragere.